Acasa InternationalExterne NATO l-a ucis pe fiul cel mai mic al lui Muammar Kadhafi (VIDEO)

NATO l-a ucis pe fiul cel mai mic al lui Muammar Kadhafi (VIDEO)

scris de D.S.S.
5 afisari

Saif al-Arab Kadhafi, cel mai mic dintre fiii liderului libian Muammar Kadhafi, precum şi trei dintre nepoţii acestuia au fost ucişi în noaptea de sâmbătă spre duminică în timpul unui atac aerian al NATO, în timpul ce liderul libian ar fi scăpat la limită, a anunţat un purtător de cuvânt al regimului de la Tripoli.

Casa lui Saif al Arab Gaddafi din Tripoli dupa atacul NATO

Casa lui Saif al Arab Gaddafi din Tripoli dupa atacul NATO

Casa lui Saif al-Arab Muammar Kadhafi (…), cel mai mic dintre copiii Ghidului (Muammar Kadhafi, n.red.), a fost atacată cu mijloace puternice. Ghidul şi familia sa erau în casă împreună cu prieteni şi rude, dar el este „nevătămat„, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Moussa Ibrahim, într-o conferinţă de presă.

Atacul a provocat moartea martiriu a fratelui Saif al-Arab (….) şi a trei dintre nepoţii Ghidului„, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Saif al-Arab avea 29 de ani, a adăugat el. Era cel mai mic dintre cei şase fii ai liderului libian şi nu ocupa niciun post oficial cunoscut. Muammar Kadhafi a pierdut deja o fiică adoptivă în 1986, în timpul unui bombardament american la Tripoli.

Ghidul este în stare de sănătate bună. Nu a fost rănit. Soţia sa este, de asemenea, sănătoasă şi nu a fost rănită, dar alte persoane au fost„, a declarat el.”A fost o operaţiune care a vizat asasinarea directă a liderului acestei ţări„, a acuzat el.Purtătorul de cuvânt a însoţit în prealabil presa la locuinţa bombardată din Tripoli. Având în vedere amploarea distrugerilor, este puţin probabil să fi fost supravieţuitori.

3 comentarii

tanase marian 01-05-2011 - 17:30

crime abjecte,…………..unde esti doamne,,…………

Ciu Huhu 02-05-2011 - 04:52

Pacat ca nu a fost omorit nebunul Gaddafi !

Romeo2110 02-05-2011 - 07:26

Din punct de vedere tactic, Planul a fost împărţit în trei zone: oraşele mari, oraşele mici şi zonele rurale. De asemenea, a fost prevăzută organizarea a cinci tipuri de reţele:

– Reţeaua de “combustie” – formată din tineri cu studii dar şomeri, care să fie în legătură între ei printr-un sistem descentralizat.

– Reţeaua “agresivilor” – infractori şi criminali din zone subdezvoltate, de preferinţă de alte cetăţenii decât sirieni.

– Reţeaua “gherilelor/castelor/grupărilor etnice” – tineri cu studii limitate, din toate originile etnice, care îl susţin sau sunt împotriva preşedintelui, dar care au sub 22 de ani

– Reţeaua “comunicatorilor” – liderii organizaţiilor societăţii civile, finanţate cu bani europeni, nu americani.

– Reţeaua “capitalurilor” – comercianţii şi patronii de firme mari şi de bănci şi de centre comerciale, dar numai din Damasc, Alep şi Homs.

Prin utilizarea acestor reţele şi a legăturilor care să fie formate între ele, planul urmează să se desfăşoare în felul următor:

Trebuie profitat de aspiraţiile tinerilor din prima categorie, reţeaua de “combustie”, prin expresii care să îi atragă, precum:

– trebuie ca vocea ta să fie auzită

– schimbarea nu poate fi obţinută decât cu forţa

– viitorul tău este în mâinile tale

– tăcerea ta este cauza, etc.

De asemenea, trebuie folosită puterea celei de-a doua categorii, reţeaua “agresivilor” prin următoarele:

– antrenarea şi specializarea pentru operaţiuni de ucidere, antrenamentul lunetiştilor şi în general pentru a ucide cu sânge rece

– antrenarea pentru a incendia rapid clădirile instituţiilor publice prin folosirea de substanţe inflamabile

– antrenarea pentru pătrunderea în închisori şi secţii de poliţie şi sedii ale securităţii

Membrii celei de-a treia reţele, cea a “grupurilor etnice” vor fi folosiţi prin:

– stimularea puternică a sentimentelor lor, fie de susţinere fie de opoziţie împotriva preşedintelui

– trebuie determinaţi să simtă că grupul lor etnic este ameninţat în orice situaţie

– le trebuie inculcată ideea că forţa excesivă trebuie folosită împotriva celorlalţi

– trebuie convinşi de faptul că oricine li se opune în orice domeniu, pe orice temă, este trădător faţă de ei

– trebuie aduşi într-o stare de “orbire faţă de nuanţe” astfel încât să nu accepte decât ideile tranşante, în “alb-negru”

– trebuie folosiţi cei de vârste mici şi lipsa lor de experienţă în legătură cu istoria şi geografia şi aducerea lor în starea de a fi pregătiţi şi gata de orice

A patra categorie, reţeaua “comunicatorilor”, va fi angajată şi vor fi dezvoltate capacităţile acesteia de a direcţiona populaţia, “opinia publică”, prin:

– trebuie să aibă acces la aparatură de comunicaţii prin telefoane prin satelit, ce nu pot fi supravegheate sau întrerupte

– prezentarea lor drept patrioţi, care nu se opun regimului şi care se adresează societăţii civile

– pregătirea de cadre care să folosească tehnologii moderne de comunicaţii precum blogurile, internetul, pentru a ţine legătura cu masele

– organizarea de întâlniri periodice cu aceştia şi unificarea eforturilor lor, astfel încât să nu se contrazică şi să nu acţioneze în contradictoriu

A cincea categorie, reţeaua “capitalurilor”: va fi folosită teama lor de a-şi pierde avutul şi statutul de familii importante în oraş, prin fixarea următoarelor idei:

– vor fi conectaţi cu responsabilii economici din ambasadele europene, sub paravanul relaţiilor comerciale

– organizarea de petreceri la nivel înalt la care să participe oamenii de afaceri în cadrul cărora să se încheie înţelegeri şi tranzacţii, precum şi investiţii exclusiv din Golf.

– spionarea lor prin intermediul relaţiilor sexuale filmate pentru şantajarea ulterioară a acestora.

– incitarea lor în cadrul întâlnirilor împotriva regimului şi infiltrarea printre ei a ideilor următoare: “ţara vă aparţine, dar străinii vă conduc, regimul fabrică bogaţi al căror interes este urmărit împotriva interesului vostru şi pe spinarea voastră, voi construiţi ţara dar alţii o conduc, Bashar Al Asad vă fură prin taxe şi impozite şi colaboratorii săi se bucură de acestea, toate proiectele voastre comerciale pierd din cauza corupţiei şi mitei, averile vă sunt ameninţate şi trebuie să le transferaţi în afara Siriei pentru că regimul va cădea, după căderea regimului, vă vom pune să guvernaţi ţara.”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult