Acasa InternationalExterne NATO vrea sa cumpere elicoptere din Rusia

NATO vrea sa cumpere elicoptere din Rusia

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Tarile NATO duc tratative cu Moscova pentru cumpararea de elicoptere rusesti, sustine directorul general al Agentiei ruse pentru exportul de arme Rosoboronexport, Anatoli Isaikin, scrie RIA Novosti. “In prezent, se duc convorbiri despre cumpararea elicopterelor din Rusia”, a declarat Isaikin.


Potrivit spuselor sale, tehnica rusa este foarte apreciata dupa operatiunile din regiunile muntoase si desertice din Irak si Afganistan. Anatoli Isaikin a mentionat ca tarile NATO utilizeaza in operatiunile sale echipamente moderne si sigure, precum cele rusesti, dar care sunt cumparate de obicei prin intermediul altor tari. De asemenea, directorul Rosoboronexport a precizat ca noile modele de tehnica de lupta ale tarilor occidentale, chiar si cele expuse la expozitia din Paris, nu rezista in conditiile reale de lupta din Irak si Afganistan.

0 comentariu

obelix 09-04-2010 - 10:31

Oamenii muncii este alaturi de dumneavoastra si in asentimentul vostru. Alaturi de tovarasii agricultori, nu putem sa nu remarcam dragostea netarmurita pentru Partid si conducatorii sai iubiti. Ne bucura nespus faptul ca, in acest ceas de mare incercare prin care trece republica si toti oamenii sai de bine, dumneavoastra, viitorul de maine, ne esteti aproape.

Hai sictir, pupincuristilor!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS