Navele militare ruseşti vor avea acces în porturile din Iran | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Navele militare ruseşti vor avea acces în porturile din Iran

Navele militare ruseşti vor avea acces în porturile din Iran

scris de M.A.
2 afisari

Navele Flotilei Ruse la Marea Caspică vor avea acces în 2013 în porturile din Iran, a anunţat comandantul Flotilei Ruse la Marea Caspică, contraamiralul Serghei Alekminskii.

Navele militare ruseşti vor avea acces în porturile din Iran

Navele militare ruseşti vor avea acces în porturile din Iran

„Potrivit deciziei Ministerului Afacerilor Externe din Federaţia Rusă, în anul viitor va fi posibilă intrarea navelor militare ruseşti, aparţinând Flotilei Ruse la Marea Caspică, în porturile din Iran„, a mai precizat contraamiralul Serghei Alekminskii, într-un interviu acordat postului de radio Eho Moskvî. Potrivit declaraţiilor oficialului militar, deocamdată nu există o colaborare în acest sens, transmite Rador.

„Există dorinţa de a ne familiariza cu modul în care se dezvoltă Flota Maritimă iraniană”, a mai spus contraamiralul Serghei Alekminskii. Amiralul rus a reiterat faptul că navele sovietice militare au efectuat ultima vizită de acest gen în porturile din Iran cu 40 de ani în urmă.

6 comentarii

BULA 04-11-2012 - 13:56

Asa e frumos, sa se ingaduie unii cu ceilalti, cum a zis Dumnezeu.

PARAIPAN 04-11-2012 - 15:22

Esti din ce in ce mai dulce!

BULA 04-11-2012 - 14:00

Dar ar putea fi nasol pentrlu pentru iranieni (minarea porturilor, etc), daca se confirma ca rusii (Putin si FSB) sunt inca sub controlul CIA.

urbos 04-11-2012 - 18:12

Foarte bine.

ar trebui sa se grabeasca....in curand iranul nu va mai avea porturi 04-11-2012 - 20:55

….daca Bush era astazi presedinte ,Iranul era ocupat cu raconstructia iar constructorii romani aveau locuri de munca pe 10 ani in Iran

Hap Ciu 04-11-2012 - 21:54

Ai dreptate, sa mai astepte, sa fie nevoie de neutronice si sa faca legatura Golfului cu Caspica peste unde a fost Iranul, atunci o sa fie de lucru!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult