Acasa InternationalExterne Negru pe alb. Obama salută salvarea Greciei

Negru pe alb. Obama salută salvarea Greciei

scris de M.I.
9 afisari

Barack Obama a salutat marţi ‘etapele pozitive’ parcurse de liderii UE în faţa crizei din zona euro, în timpul unei convorbiri telefonice cu cancelarul german Angela Merkel, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei americane, Jay Carney, relatează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.
‘Europenii au luat măsuri importante pentru a răspunde crizei’, a declarat Jay Carney, după adoptarea unui nou plan de salvare pentru Grecia.

Negru pe alb. Obama salută salvarea Greciei (foto:Agerpres)

În cadrul conferinţei de presă cotidiene, purtătorul de cuvânt a estimat totuşi că ‘trebuie luate măsuri suplimentare’ pentru rezolvarea acestei crize. ‘Preşedintele Obama i-a mulţumit cancelarului pentru rolul său de lider şi a salutat acordul de noaptea trecută privind un nou plan de salvare a Grecia care să ajute la reducerea datoriei sale la un nivel viabil’ a mai spus Jay Carney.
Oficialul american a precizat că cei doi lideri ‘sunt de acord asupra faptului că pactul fiscal european prevăzut, acţiunile recente ale Băncii Centrale Europene, precum şi reformele din Spania şi Italia, au constituit etape pozitive în lupta împotriva crizei din zona euro’.

4 comentarii

ValVerde cel Viteaz 22-02-2012 - 16:00

De fapt, daca te referi la camasa, e alb pe negru.

un crestin 22-02-2012 - 18:19

Ia te uita ce umor bun are ValVerde:)
Sa vedem cum ii raspunde lui Franklin Graham acum dupa ce a citit cartile inmanate de Eric Metaxas.

ValVerde cel Viteaz 22-02-2012 - 22:39

De ce crezi tu ca Obama ar trebui sa-i raspunda unui bigot religios?
Daca ii raspunde lui, sar alti citeva mii de indoctrinati in toate culorile fanteziei divine.
Ca de cretini convinsi ca detin adevarul absolut e plina America.

nimeni 22-02-2012 - 20:36

e mai degraba negru si alb , baut dintr-un singur pahar, pe nerasuflate.

deci, vorba romanului manierist , pe ce te bazezi ? ai uitat de 107 mld euro
– adica ai cumparat 1 euro cu 0,3 euro ceva-n genu asta, si mai pui fo 120 mld ca sa salvezi pe cine, si ce? pe grecii , sa nu dea faliment!!!! pai grecii tot dau falimente inca de prin 300 in de chr. ei au si inaugurat in istorie, lungul sir al falimentelor nationale. cine crede in promisiunile -darurile, grecilor?
felicitari pentru salvarea grecilor!!!

un sistem anacronic si complet nerealist, incearca sa se salveze. degeaba. nu fac decat sa amane, ceea ce e din ce in ce mai vizibil pentru orice chior. vorbim de falimentul sistemului monetar actual.

vom reveni la troc. dau un caine pe(un) chinez.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult