Acasa InternationalExterne Neonazistii maghiari se aliaza cu “partenerii” germani

Neonazistii maghiari se aliaza cu “partenerii” germani

scris de Ziua Veche
0 afisari

Gruparea neonazista Frontul Socialist National Maghiar (NS) intentioneaza sa organizeze la Budapesta o manifestatie de comemorare a unei batalii din cel de-al Doilea Razboi Mondial, alaturi de o organizatie similara din Germania.

Potrivit cotidianului Nepszabadsag, manifestatia dedicata unei confruntari din cel de-al doilea Razboi Mondial, in care soldatii germani si cei maghiari au luptat impreuna pentru apararea Budapestei, ar urma sa aiba loc pe data de 6 martie, dar politia din capitala Ungariei a anuntat ca nu va permite organizarea unui astfel de eveniment. In luna august a anului trecut, premierul maghiar Gordon Bajnai a cerut politiei sa interzica o manifestatie similara, pe care gruparea NS intentiona sa o organizaze in Piata Eroilor din Budapesta, pentru a comemora moartea lui Rudolf Hess, adjunctul lui Adolf Hitler.

0 comentariu

HRP 25-03-2010 - 08:43

Superb, atat titlul, cat si articolul. nu am mai citit Scanteia de mult timp. chiar imi era dor de mult iubitul conducator.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult