Acasa InternationalExterne New York: 4 polițiști, atacați cu toporul de un jihadist

New York: 4 polițiști, atacați cu toporul de un jihadist

scris de C.P.
8 afisari

Patru polițiști din New York au fost atacați cu toporul de un adept al jihadului. Bărbatul a fost împușcat mortal, nu înainte de a-i răni grav pe doi dintre oamenii legii.

New York: 4 polițiști, atacați cu toporul de un jihadist

New York: 4 polițiști, atacați cu toporul de un jihadist

Agresorul a fost identificat drept Zale Thompson. Acesta a apreciat într-o înregistrare video postată luna trecută pe un site favorabil grupării Stat Islamic că „jihadul este un răspuns justificabil la opresiunea sioniştilor şi cruciaţilor”.

Zale Thompson s-a ascuns după o staţie de autobuz, ca şi când aştepta să îi atace pe cei patru poliţişti, potrivit unui oficial american, care a precizat că părea ca atacatorul să-i fi urmărit. Ofiţerii făceau o fotografie în momentul în care bărbatul i-a atacat, a afirmat comisarul Bill Bratton.

Atacatorul a lovit un poliţist în braţul drept şi pe celălalt în cap, potrivit comisarului. Cei doi ofiţeri care nu au fost răniţi l-au împuşcat mortal pe agresor. Poliţistul lovit cu toporul în cap se află în stare critică dar stabilă, iar celălalt ar urma să fie externat în curând. O trecătoare în vârstă de 29 de ani, lovită de un glonţ în spate, a fost transportată la spital, însă nu se cunosc detalii despre starea ei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult