Acasa InternationalExterne New York: Masina capcana in Times Square

New York: Masina capcana in Times Square

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Descoperirea unei masini-capcana a determinat autoritatile din New York sa inchida partial Times Square, transmite BBC. Reprezentantii Politiei au declarat ca, in autovehicul, au fost gasite substante explozive, canistre cu benzina si tuburi cu propan.


 

„Nu se stie cine a fost implicat in acest incident. Se analizeaza acum toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zona”, a declarat primarul New York-ului, Michael Bloomberg, potrivit Antena3. O persoana ar fi abandonat masina si ar fi luat-o la goana, dar altii spun ca de fapt ea este cea care anuntase politia.

Dupa interventia unui robot specializat, la bordul masinii (un Nissan Pathfinder parcat la intersectia dintre 45th Street si Seventh Avenue) s-au gasit pulbere, doua canistre de benzina, trei butelii de propan si circuite electrice care par sa compuna un detonator cu ceas. FBI trateaza cazul foarte serios si a trimis la fata locului agenti care participa la ancheta impreuna ca politistii din New York.

„In cazul in care aceasta masina ar fi explodat, sunt convins ca ar fi fost zeci daca nu chiar sute de victime”, declara autoritatile.

0 comentariu

Nellu 02-04-2010 - 11:42

Daca era” baiat destept ” nici nu facea recurs caci dupa cele ce i se pun in carca cel mai sigur loc de a petrece sarbatorile este la in arest unde poate fi monitorizat de organele abilitate.Nu de alta dar se vor gasi destui amatori din gasca apropiata care isi pot exprima dorinta de ai intrerupe piuitul inainte de proces mai ales cu „antecedentele cardiologice” prezentate la recurs.Cred ca este destul de inteligent sau consiliat sa nu se apropie foarte mult de balustrade ,scari si alte obiecte din panoplia vaccinului de astupat gura pe vecie.(sindrom Erbasu).
Cred ca va fi si precaut la festinul gastronomic pentru a nu genera o enterita galopanta si ca este dotat cu detector Geiger sa nu primeasca o plutonita atat de eficace ca in alte cazuri.

Imi pare foarte rau ca „impalariatul” avocat fost procuror militar (bine imbarligat si cu multe antecedente mirositoare ) d-l Vlademir Florea Constantin nu a reusit sa-si foloseasca eficient toate legaturile in justitie (judecatori,procurori…) pt a castiga recursul… Cam asa se intmapla in viata in ultima perioada are cam mult esecuri in recursuri.Deci traficul de influenta este din ce in ce mai greu de aplicat cand nucile sunt prea mari pentru nobila-i gurita.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS