Acasa InternationalExterne Nimic despre pasagerii Air Algerie. Epava avionului, găsită

Nimic despre pasagerii Air Algerie. Epava avionului, găsită

scris de C.P.
3 afisari

Epava avionului companiei Air Algerie a fost găsită în nordul Republicii Mali, în apropiere de granița cu Burkina Faso, a anunțat șeful statului-major special al președinției burkinabeze.

Nimic despre pasagerii Air Algerie. Epava avionului, găsită

„Tocmai am găsit avionul algerian. Epava a fost localizată (…) la 50 de kilometri nord de frontiera cu Burkina Faso”, în zona Gossi din Mali, a declarat generalul burkinabez Gilbert Diendiéré la finalul unei reuniuni de criză desfășurate la Ouagadougou și după ce l-a informat pe președintele Burkina Faso, Blaise Compaoré.

Orașul Gossi se află la circa 100 de kilometri sud-vest de Gao, cea mai mare localitate din nordul Mali.

„Pentru moment, nu avem alte precizări în legătură cu soarta pasagerilor, însă echipele noastre acționează pe teren”, a adăugat generalul.

De asemenea, el nu s-a referit la cauzele tragediei aviatice.

Avionul companiei Air Algerie, un McDonnell Douglas MD-83, a decolat de la Ouagadougou cu peste 110 pasageri la bord și șase membri ai echipajului cu destinația Alger în cursul nopții de miercuri spre joi. El a dispărut de pe ecranele radarelor la 50 de minute după decolare.

2 comentarii

BULA 25-07-2014 - 09:23

E inca nesigur sa circuli cu cu avionul, o mare aventura. Mai bine sa mergi numai cu trenul, cum face tovarasul Kim Jong Un.

pathfinder 25-07-2014 - 10:30

fahrenheit.0451

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult