Acasa InternationalExterne Noi informații privind ancheta zborului MH17

Noi informații privind ancheta zborului MH17

scris de C.S.
0 afisari

Noi informații privind ancheta zborului MH17 au fost date publicității. Fragmente străine au fost descoperite în corpurile piloților avionului malaezian, care s-a prăbușit la 17 iulie, cu 298 de persoane la bord, în estul Ucrainei.

Noi informații privind ancheta zborului MH17.

Noi informații privind ancheta zborului MH17.

Unele fragmente au fost găsite în corpurile membrilor echipajului, ale piloților. Trebuie să investigăm să vedem dacă acestea sunt părți ale aeronavei. Dacă nu, atunci ar putea fi fragmente ale unor obiecte din exterior. În acest moment, nu știm natura provenienței lor’, au declarat anchetatorii.

Experții speră să determine cauzele prăbușirii zborului MH17 al Malaysia Airlines cu ajutorul expertizei asupra acestor fragmente, a indicat Sarah Vernooij. Se presupune că aeronava a fost doborâtă cu o rachetă sol-aer într-o zonă controlată de rebeli.

Ieri, a fost publicat un raport preliminar cu privire la cauzele acestei drame. Avionul a fost doborât în zbor de un ‘număr mare de proiectile cu mare viteză’ care au dezmembrat ‘în bucăți’ aparatul, menționează acest raport, care nu face însă prea multă lumină asupra circumstanțelor producerii catastrofei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult