Acasa InternationalExterne Noi negocieri Romania – Statele Unite privind participarea la sistemul de aparare antiancheta

Noi negocieri Romania – Statele Unite privind participarea la sistemul de aparare antiancheta

scris de Ziua Veche
10 afisari

.Marti si meircuri, la Bucuresti, va avea loc a doua runda de negocieri pe tema participarii Romaniei la sistemul de aparare antiracheta.


 

Delegatia romana va fi condusa de Bogdan Aurescu, secretar de stat pentru afaceri strategice in MAE,iar cea a Statelor Unite de Frank Rose, adjunctul asistentului Secretarului de stat pentru controlul armamentelor. Potrivit unui comunicat al MAE, cele doua delegatii vor continua negocierea cadrului juridic care va reglementa cooperarea bilaterala in domeniul apararii antiracheta.

Programul va include si o intrevedere intre sefii celor doua delegatii, pentru discutarea aspectelor de securitate de interes reciproc, inclusiv apararea antiracheta, agenda comuna de neproliferare si teme de actualitate de pe agenda NATO.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS