Acasa InternationalExterne Nord-coreenii ameninta pe fata SUA si Coreea de Sud cu arma nucleara

Nord-coreenii ameninta pe fata SUA si Coreea de Sud cu arma nucleara

scris de Ziua Veche
6 afisari

Coreea de Nord se va sprijini pe puterea sa nucleară pentru a se apăra în faţa acţiunilor “ostile” ale Statelor Unite şi Coreei de Sud, a declarat vineri ministrul nord-coreean de Externe, Pak Ui Chun (foto), într-un interviu acordat agenţiei ruse Interfax, citat de Mediafax.


Atât timp cât Statele Unite şi Coreea de Sud nu vor renunţa la politica lor ostilă de confruntare faţă de Coreea de Nord, va fi imposibil ca tensiunile din Pensinsula Coreeană să se calmeze”, a declarat şeful diplomaţiei.

“Credem că politica noastră (…) de consolidare a potenţialului militar care să se spriijine pe forţele nucleare este justă”, a continuat el.

Statele Unite au participat la manevre militare comune, cu sud-coreenii, apoi cu japonezii, după 23 noiembrie.

0 comentariu

Mache 27-04-2010 - 10:45

Intr-adevar o analiza corecta

Corneliu Ene 27-04-2010 - 10:58

Dar cum vedeti participarea lui Mihai si a bufonului Duda , la parada?

salut 27-04-2010 - 13:31

[quote name=”Autorul”] Dupa numai 48 de ore, un alt ghimpe in calcaiul Moscovei, respectiv seful statului georgian urmeaza sa viziteze Romania, tot timp de doua zile. Asta dupa ce Mihail Saakasvili a avut un program intens peste Ocean, Georgia fiind in continuare aliatul SUA pe malul opus al Marii Negre. [/quote]

Bun, pana la urma urmei, Romania poate sa invite pe cine vrea la ea acasa. Nu discut situatia in care doar diversi mancatori de cravate – ei insisi in criza de popularitate prin lumea mare – apropos, vizita „densa” in SUA a fost NEOFICIALA – se mai expun mediatic unei vizite la Bucuresti…

dar am o intrebare:

ce te face sa crezi ca rusilor le-ar pasa ca doi loseri se viziteaza reciproc?

Logofatul de Hotin 27-04-2010 - 23:14

Tara Noastra : de la Nistru la Tisa !
Luati exemplul Poloniei neinfricate !

sorge 28-04-2010 - 16:33

un inginer tinar ,care conducea tractoare .
A fost certat ca nu pt condus tractoare a facut facultatea.
Iar premierul de la Chisinau ,nu avea nevoie sa demonstreze nimic conducind tancuri .
Odata a condus Tariceanu o motocicleta si era sa raminem fara premier .
Sa ti spun sincer dle Petrescu ,eu personal nu ma bucur intr o unire cu Basarabia .
Numai necazuri o sa ne vina o data cu ei.
Probabil ca iti este prea dor de armata ,ca sa nu intelegi ca un Premier nu are voie sa se joace de a soldatul nici macar in gluma .
Diverse capete incoronate si nu numai au condus diverse mijloace ,insa nu le a fost de folos cu nimic ;din contra s au expus unui risc cel putin dublu :sa produca un accident neprevazut si sa raminem fara conducator .
Iar Putin da ture in jurul Moskovei ,pt a se incalzi pt Prezidentiale .
De alte speculatii nu mai este nevoie .

Pribeagul 28-04-2010 - 17:02

In acesta parte de lume, din imensul teritoriu al tacilor, stamosii nostri, in mare parte romanizati, am ramas noi, romanii, nuca tare a romanitatii, „o insula latina intr-o mare de slavi”, pe teritoriul Romaniei.

Este normal ca toti de aceiasi limba cu noi, care mai pot, carora imprejurarile le ofera conditii, sa se uneasca cu noi, sa vina la Patria Mama.

Ete adevarat. Acei care au facut acest lucru altadata au platit cu viata lor!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult