Acasa InternationalExterne Noua Mata Hari – racolata de chiar tatal ei?

Noua Mata Hari – racolata de chiar tatal ei?

scris de Ziua Veche
6 afisari

 

.Anna Chapman (Red Head) i-ar povestit fostului ei sot, cetatean britanic, ca tatal ei, Vasili Kuscenko era un ofiter de rang inalt in fortele de securitate ruse, informeaza The Telegraph, citat de Realitatea.net. Alex Chapman a fost vizitat miercuri de un agent al MI5.


Serviciile britanice incearca sa stabileasca daca Anna Chapman, care este cetateanca britanica, s-a ocupat cu spionajul sau a fost recrutata in perioada in care a trait la Londra. Femeia a fost arestatata la inceputul acestei saptamani, in America, impreuna cu alti 10 suspecti. Alex Chapman e psiholog si s-a casatorit cu Anna Kuscenko in Moscova, in 2002. Cei doi se intalnisera cu doar 5 luni inainte intr-un club de noapte londonez. Patru ani mai tarziu, cuplul a divortat. Acesta le-a spus reporterilor de la The Telegraph ca fosta lui sotie i-a dezvaluit ca tatal ei era ofiter de top in KGB, un „agent in vechia Rusie”. “Tatal ii controla fiecare aspect al vietii si aveam sentimentul ca ar fi facut orice pentru el”, a spus Alex Chapman. “Cand am aflat ca a fost arestata sub suspiciunea de spionaj n-am fost foarte surprins, ca sa fiu sincer”. Fostul sot al Annei Chapman a mai dezvaluit ca, in ultima perioada a mariajului lor, femeia devenise foarte secretoasa si spunea adesea ca merge sa se intalneasca cu prieteni din Rusia. Alex Chapman l-a cunoscut pe Vasili Kuscenko in 2002, in Zimbabwe, unde rusul era detasat ca diplomat si-l descrie pe acesta drept un om foarte suspicios. “Nu avea incredere in nimeni. M-a intrebat de ce mi-am ales o mireasa rusoaica si ce afaceri am in Rusia”, isi aminteste britanicul. “Era inspaimantator. Nu ma prezenta niciodata altor rusi care veneau in vizita si parea sa aiba parte de mai multa securitate decat alti diplomati. Avea un Land Rover cu geamuri fumurii si intotdeauna avea o masina in fata si una in spate”. Anna Chapman a crescut in Volgograd si vine dintr-o familie influenta de diplomati. Tot in Volgograd a mers si la scoala. Pe vremea cand inca se numea Ania Kusenko, tatal ei a fost numit ambasador in Kenya. Dupa ce a terminat scoala, s-a mutat la Moscova unde a facut facultatea. Dupa absolvire, s-a angajat la Fortis Investments, o companie de investitii, iar mai apoi si-a infiintat propria afacere de tranzactii imobiliare, s-a maritat cu un englez si s-a mutat la Londra.

0 comentariu

Caramache 11-04-2010 - 21:54

Sa inteleg ca Marele Porkokol de chiorlabelare intre Capitanul Vespasianelor Tarii si Marean care ieste multe se va traduce in construirea de multe vespasiane munitzipale in care cetatenii urbei bukaleze sa se poata usura pe Vadim inlauntru si pe Marean in afara, adica pre cei doi care fak zid impotriva matrozului?

adrian mardan 23-04-2010 - 17:03

unde este patriotismul din tine vadim?este ceva de castigat pt tine, tara se duce la gara din cauza minoritatilor si tu te asociezi cu lautari pana acuma ai urai,acuma sunt si ei oameni?aici se poate vedea corectitudine din partea comunistuli.lautarule ai sa ti-o iei de la escroc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS