Acasa InternationalExterne Noua tehnologie americana antiracheta a esuat

Noua tehnologie americana antiracheta a esuat

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Pentagonul a fost nevoit sa intrerupa un test cu rachete de interceptare de ultima generatie din cauza unei defectiuni aparute la sitemul de radar, informeaza BBC.
Rick Lehner, purtator de cuvant al Agentiei Americane de Aparare Antiracheta, a declarat ca racheta tinta utilizata a fost una cu raza lunga de actiune, asemanatoare cu cele la care ar putea lucra in prezent Coreea de Nord sau Iranul. Racheta tinta a fost lansata din Insulele Marshall (Pacificul de Vest), iar cea de interceptare din California, dar testul a fost intrerupt din cauza unor probleme aparute la sistemul de radar amplasat pe mare. BBC sustine ca esecul acestui test reprezinta o lovitura grea pentru Pentagon, avand in vedere faptul ca dezvoltarea acestui sistem a durat mai multi ani si a costat zeci de miliarde de dolari.

 

0 comentariu

Gicu baiat da Cartie 23-03-2010 - 23:43

Cateodata in necaz mai este si-un lucru BUN: daca omora freo baba oarecare se scotea cu BANI dar ACUM vreau sa-l vad pe ala care ia bani sa-l scoata basma-curata pe grabitul ala betivan. Si asta iese din puscarie cand Valentin Ceausescu va fi votat presedinte al Romaniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult