Acasa InternationalExterne Numarul doi din Al Qaida ameninta cu noi atacuri impotriva Statelor Unite si a Vestului

Numarul doi din Al Qaida ameninta cu noi atacuri impotriva Statelor Unite si a Vestului

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Ayman Al-Zawahiri afirma intr-o inregistare audio postata marti pe mai multe site-uri islamiste ca guvernul Statelor Unite a refuzat planul de pace propus de Al Qaida si avertizeaza ca, in consecinta, atacurile impotriva acestora vor fi din ce in ce mai dese.

Potrivit ABC News, Al-Zawahiri sustine ca ca atacurile vizeaza toate regiunile, “din Indonezia pana in Times Square, de la Madrid la Londra”. Printre altele, numarul doi din Al Qaida a reiterat si faptul ca victoria din Irak si Afganistan este aproape.

0 comentariu

FORESKIN 13-04-2010 - 20:15

..continuare in supra-productie – si pot fi gasite cu predilectie la Parlament…

cercetas 13-04-2010 - 22:41

Sa-mi pupe bacteria!

Viorica Ianc 14-04-2010 - 04:05

japonezii au inceput sa minta ?
Anul trecut scriam pe aici,cred, ca nici
un politician austriac nu s-a inghesuit la
injectie. Stiau ei de ce.

Adrian D 18-04-2010 - 14:12

Acu’ cateva luni, cand va povesteam ca e o gogorita, sarirati pe mine ca sunt troglodit…Ati ramas cu banii luati!
Da’ mai am o intrebare: cand il vedem pe sinistrul Streinu Cercel destituit? Sau, mai intai trebuie sa il dau eu in judecata, pentru acte de agresiune psihologica impotriva poporului roman?

Vasile Bouleanu 19-04-2010 - 11:46

Ca de obicei se gasesc critici internationalisti-proletari care vad in tot ce misca conspiratia capitalista si lupta de clasa

Intreaga poveste este un caz de studiu si nu din intamplare se face o evaluarea situatiei fiindca putem fi siguri (!) in conditiile globalizarii, ale transporturilor de bunuri p emapamond combinata cu „editia” anuala a diferitilor virusi o pandemoie devine aproape predictibila in viitorul apropiat.

Va intreb ?
Va imaginati ce sar fi intamplat daca nu se producea aceasta vaccinare fie ea si criticata ca fiind over -reacting ?

Si doar ca o mentiune stiati ca si acum in USA vaccinarea continua ?!

Adrian D 19-04-2010 - 16:56

Vorbeste gura fara matale. Dincolo de avantul tipic bolsevic de tip nou de a pun etichete pe tot ceea ce ne deranjeaza visarea bovina, uiti convenabil ca studiile de caz nu se fac cu miliarde de EUR furate din bugetele nationale. Si nici pe sutele de milioane de oameni care nu au consimtit vreodata sa se transforme in cobai. Asa ca, globalistu’ lu’ peshte prajit, lasa-i pe americani sa se vaccineze, poate asa se insanatoseste dolarul…A propos, stii cumva de ce a fost destituit directorul de la Institutul Cantacuzino? Spune aci, cu subiect si predicat!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS