Acasa InternationalExterne O nouă explozie la Bangkok

O nouă explozie la Bangkok

scris de P.C.R.
12 afisari

Un dispozitiv explozibil a fost aruncat spre trecători în apropierea unei stații de metrou, marți după-amiază, în centrul capitalei Bangkok, atac ce survine la o zi după un atentat cu bombă ce s-a soldat cu cel puțin 21 de morți și 123 de răniți, a anunțat poliția locală, citată de AFP.

Bangkok explozie metrou statie‘Nimeni nu a fost ucis sau rănit. Poliția s-a deplasat la fața locului pentru a ancheta și cerceta tipul de dispozitiv utilizat’, a explicat un ofițer sub rezerva anonimatului.

Acest nou atac s-a produs la puțin timp după ora locală 13.00 (06.00 GMT), în apropierea unor mari hoteluri dintr-o zonă turistică a capitalei.

Atentatul comis luni a avut loc tot în plin centrul capitalei, într-un loc foarte frecventat, sanctuarul Erawan dedicat zeului Brahma, care atrage zilnic mii de credincioși budiști. Poliția thailandeză caută un suspect identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere în apropierea locului atentatului. Conform premierului și șef al juntei aflate la putere, Prayut Chan-O-Cha, suspectul ce apare în imagini este ‘originar din nord-estul țării și membru al unui grup opus juntei’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult