Acasa InternationalExterne O noua greva la British Airways

O noua greva la British Airways

scris de Ziua Veche
1 afisari

Personalul navigant al companiei aeriene British Airways a inceput duminica o noua greva de cinci zile, cum a anuntat sindicatul Unite dupa esecul de vineri al negocierilor, transmite AFP, citat de Mediafax. Greva se desfasoara in plina vacanta scolara. O alta oprire a activitatii, tot de cinci zile, ar putea afecta din 5 iunie zborurile spre Africa de Sud, unde se va desfasura Campionatul Mondial de Fotbal. Vineri, negocierile asupra masurilor punitive luate de companie impotriva salariatilor grevisti, cum ar fi suprimarea zborurilor cu pret redus de care beneficiau acestia, s-au soldat cu un esec. 

 

Pe Heathrow, cel mai mare aeroport international din lume, BA considera ca va opera mai multe zboruri decat saptamana trecuta, ca urmare a unei participari mai scazute la greva a personalului navigant. Compania prevede sa asigure peste 70% din zborurile pe distante lungi (fata de peste 60% saptamana trecuta) si mai mult de 55% din zborurile pe distante scurte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS