Acasa InternationalExterne O persoana si-a pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma exploziei din apropiera aeroportului San Farncisco

O persoana si-a pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma exploziei din apropiera aeroportului San Farncisco

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Cel putin o persoana a murit si alte treizeci au fost ranite in explozia si incendiul care s-au produs joi seara in apropiere de aeroportul international din San Francisco, informeaza Agerpres.

Explozia s-ar fi produs de-a lungul unei importante conducte de gaze naturale subterana situata in cartierul rezidential San Bruno, in apropiere de aeroport, unde autoritatile locale au efectuat evacuari de urgenta. O persoana a decedat in urma exploziei, a confirmat morga din tinutul San Mateo.

Un numar important de locuinte erau in continuare cuprinse de flacari la mai multe ore de la producerea exploziei, in contextul in care sute de pompieri au fost mobilizati pentru a stinge focul. Peste 50 de case au fost distruse si peste o suta avariate in incendiul de proportii, potrivit pompierilor.

Explozia a survenit atat de aproape de aeroport incat ea a condus initial la ideea ca ar putea fi vorba de un atentat, in ajunul celei de-a noua comemorari sambata a atentatelor de la 11 septembrie, insa nicio informatie nu sprijina pentru moment aceasta ipoteza.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS