Acasa InternationalExterne O româncă de etnie romă, la dineu cu regina Elizabeth a II-a

O româncă de etnie romă, la dineu cu regina Elizabeth a II-a

scris de A.B.
4 afisari

O tânără româncă de etnie romă din Marea Britanie a fost invitată la un dineu cu regina Elizabeth, după ce în urmă cu doar şase luni vindea ziare, relatează cotidianul The Guardian, în ediţia online

ramona constantinRamona Constantin, în vârstă de 27 de ani, se ocupa până în urmă cu şase luni de vânzarea revistei The Big Issue în Manchester. Acum ea s-a numărat printre invitaţii la un dineu organizat în Manchester la care au participat regina Elizabeth şi prinţul Philip.

Tânăra a fost selectată în acest grup în semn de apreciere pentru realizările din Marea Britanie de când a venit din România, în urmă cu doi ani.

Ramona Constantin, care este de etnie romă, nu avea studii şi nu ştia limba engleză în momentul în care s-a mutat în Marea Britanie. Timp de 18 luni, ea a vândut exemplare ale revistei The Big Issue, dar a învăţat limba engleză şi a început să se ocupe de un proiect pentru pregătirea tinerilor romi.

3 comentarii

digital 27-03-2012 - 11:13

”Printz” parpangel!
când te vedem și pă tine big-idiot,spălând pisoare la curtea regală?!
…naturistule care ești retardat….

प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 12:23

Text …Bilingv: Ba.gabonthilor va inteleg frustrarea, nu stiu exact de ce QUEEN ELISABETH nu a invitat si o reprezentant/a din Romanica, dar doar presupun ,desigur ca a fost sfatuita de majordomul ROYAL-COURT , sa nu se expuna la hotii!Thieves and thugs, whores of your studded all over Europe, and will see the whole world! If you prefer a gypsy and QUEEN of mine, what I want?

contra 27-03-2012 - 13:22

S-o fi sclerozat Regina.
A propos, regina se scrie cu R mare. Nu striu cine are interes sa mutileze limba romana.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult