Acasa InternationalExterne O să fie pace în Ucraina, dar Rusia va impune condițiile

O să fie pace în Ucraina, dar Rusia va impune condițiile

scris de Misu Andrei
76 Afisari

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a spus marți că Rusia va învinge în Ucraina și va stabili condițiile semnării unui acord de pace cu Kievul, scrie Reuters.

Medvedev: Moscova nu garanteaza integritatea Ucrainei

„Rusia își va atinge toate obiectivele. O să fie pace, dar în termenii noștri”, a scris pe Telegram Medvedev, care este acum vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Fostul lider rus, care era cândva văzut drept un posibil partener al Occidentului, a devenit tot mai agresiv cu criticile pe care le lansează la adresa Vestului de când Rusia a invadat Ucraina.

„Dacă orice alt stat, fie că este vorba de Ucraina sau de țările NATO, crede că Crimeea nu este a rușilor, atunci aceasta este o amenințare sistemică pentru noi”, a declarat săptămâna trecută Medvedev.În cazul unui atac asupra Crimeei, „va veni Ziua Judecății de Apoi, foarte repede și foarte dur. Le va fi foarte greu să se ascundă”, a mai adăugat fostul președinte.

Când Macron, Scholz și Draghi s-au deplasat luna trecută la Kiev, Medvedev a spus că vizita lor va fi „fără folos” și i-a descris pe cei trei lideri europeni drept „fani europeni ai broaștelor, lebărului și spaghetelor”.

Medvedev nu a avut cuvinte prea frumoase nici pentru americani. Fostul președinte și premier rus a spus că Moscova nu ar trebui să mai negocieze cu Washingtonul în ce privește dezarmarea nucleară și că ar trebui să aștepte până ce SUA „o să se târască înapoi la masa negocierilor”.

„Relațiile noastre sunt la zero grade pe scala Kelvin. Nu mai avem niciun motiv să negociem cu ei în acest moment. Ar fi rău pentru Rusia. Să vină să se târască înapoi singuri și să ne ceară să negociem cu ei”, a continuat Medvedev.

1 comentariu

Ewiak Ryszard 19-07-2022 - 14:03

Unde mergem? Biblia spune: „Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [aceasta semnifica sfarsitul lumii unipolare. Rusia își va recăpăta influența pe care a pierdut-o după prăbușirea URSS. Înseamnă, de asemenea, acțiunea militară și marea depresiune, dezintegrare UE și a NATO. Multe țări din fostul bloc estic se vor întoarce la o alianță militară cu Rusia]. Şi va intra la sud [detonatorul va fi conflictul etnic (Matei 24:7)], dar nu va fi ca înainte și mai târziu [aceste acțiuni militare nu vor duce la un război nuclear. Acest război va începe doar după revenirea „regelui nordului”]” (Daniel 11:28,29). Și numai atunci va fi interventia SUA și război nuclear la nivel mondial (Daniel 11:30a; Apocalipsa 6:4). Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor nasterii (Matei 24:8).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult