Acasa InternationalExterne Obama: Bill Clinton ştie ce înseamnă să fii căsătorit cu cineva care este mai inteligent

Obama: Bill Clinton ştie ce înseamnă să fii căsătorit cu cineva care este mai inteligent

scris de Ziua Veche
1 afisari

Clinton-Obama„Bill Clinton (…) ştie ce înseamnă să fii căsătorit cu cineva care este mai inteligent, mai frumos, cineva care impresionează puţin mai mult decât dumneavoastră în general „, a exclamat Obama, care a pronunţat câteva cuvinte de introducere la discursul soţiei sale, Michelle, în faţa participanţilor la „Initiative Clinton”.

 

Este vorba despre cea de-a şasea ediţie a conferinţei la care cel de-al 42-lea preşedinte al Statelor Unite invită în fiecare an directori de companii, lideri şi foşti lideri, pentru a lansa acţiuni şi a strânge fonduri pentru confruntarea cu provocările globale.

Obama s-a referit în mod evident la Hillary Clinton, care, după o confruntare dificilă pe care a pierdut-o în cele din urmă, pentru a obţine nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din 2008, a acceptat să conducă diplomaţia americană.

„De când Michelle şi cu mine am început să ne întâlnim în urmă cu 22 de ani, toţi cei pe care îi cunosc au venit să mă vadă la un moment sau altul şi mi-au spus «ştii, Barack, tu eşti formidabil, te iubesc mult, dar soţia ta este cu adevărat cineva»”, a adăugat preşedintele, în faţa unui public foarte amuzat.

„Şi, bineînţeles, sunt de acord. Au dreptate. Sunt fericit că Michelle nu a candidat pentru acelaşi post ca şi mine. Ea m-ar fi învins cu siguranţă„, a mai spus Obama.

„Chiar şi azi, nu înţeleg întotdeauna cum am reuşit să o conving să se căsătorească cu mine, dar ştiu că sunt omul cel mai norocos din lume” că a acceptat, a exclamat el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult