Acasa InternationalExterne Obama hotǎrȃt sǎ acționeze militar ȋn Siria. Ce va decide Congersul?

Obama hotǎrȃt sǎ acționeze militar ȋn Siria. Ce va decide Congersul?

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Barack Obama a declarat sâmbătă că a luat decizia de principiu să efectueze atacuri împotriva regimului sirian, dar că cere Congresului să aprobe o asemenea operaţiune.

Obama hotǎrȃt sǎ acționeze militar ȋn Siria. Ce va decide Congersul?

„Am decis că Statele Unite ar trebui să acţioneze militar împotriva unor ţinte ale regimului sirian” cu scopul de a-l pedepsi pentru că a folosit arme chimice împotriva unor civili, a declarat preşedintele într-o intervenţie solemnă de la Casa Albă. „Suntem pregătiţi să efectuăm atacuri atunci când vom alege noi (…), sunt pregătit să dau acest ordin”, a continuat Barack Obama, evocând o intervenţie fără trupe terestre, „limitată ca timp şi amploare” Dar „voi cere autorizarea din partea reprezentanţilor americanilor în Congres pentru utilizarea forţei”, a adăugat Obama, îndemnându-i pe congresmeni să susţină această cerere în numele „securităţii naţionale” a Statelor Unite.

„Cred de mult timp că puterea noastră constă nu doar în puterea noastră militară, ci şi în exemplul pe care îl reprezentăm, al unui Guvern al poporului, prin popor şi pentru popor”, a subliniat acesta. Potrivit mediafax, Congresul este în vacanţă până pe 9 septembrie, ceea ce amână perspectiva unei acţiuni militare americane iminente împotriva regimului lui Bashar al-Assad.

Dezbaterea din Congresul american cu privire la o intervenţie în Siria va începe la 9 septembrie Dezbaterea din Congres privind o eventuală intervenţie militară americană în Siria, solicitată de Barack Obama, va începe luni, 9 septembrie, au anunţat sâmbătă responsabili americani ai Camerei Reprezentanţilor, citaţi de AFP. „Aceasta îi va acorda preşedintelui timp să îşi prezinte planul în faţa Congresului şi americanilor”, au scris liderii.

Cele două Camere ale Congresului, Camera Reprezentaţilor şi Senatul, sunt egale în Statele Unite şi trebuie astfel să voteze un text în aceiaşi termeni pentru a deveni lege. Democraţii dispun de majoritatea în Senat şi republicanii cotrolează Camera din ianuarie 2011. Obama a precizat că a discutat cu liderii grupurilor parlamentare din cele două Camere ale Congresului şi că aceştia au fost „de acord să pună o dezbatere şi un vot pe ordinea de zi, imediat ce Congresul îşi va reîncepe activitatea”. Liderii republicani din Camera Reprezentanţilor au anunţat, imediat după aceasta, că dezbaterea pe tema crizei din Siria va începe începe în săptămâna lui 9 septembrie.

Republicanii, care controlează Camera Reprezentanţilor, au păreri împărţite, existând un grup care susţine o intervenţie, ca senatorul John McCain, şi cei care reclamă mai întâi preşedintelui să elaboreze o strategie pe termen lung, cu scopul de a evita o încurcătură. În ceea ce îi priveşte pe democraţi, care deţin majoritatea în Senat, mulţi susţin administraţia, dar proiectul atacurilor nu întruneşte unanimitatea. „Chiar dacă aş puterea să lansez această acţiune militară fără autorizarea specifică a Congresului, ştiu că ţara noastră va fi mai puternică dacă urmăm această cale şi că acţiunile noastre vor fi mai eficiente”, a apreciat Obama.

Revenind la atacul chimic de pe 21 august atribuit de către Washington regimului sirian, el a evocat „cel mai rău atac chimic comis în secolul XXI”, „o atingere la adresa demnităţii umane (şi care) reprezintă totodată un adevărat pericol pentru securitatea noastră naţională”. „Suntem sătui de război, ştiu (…). Dar noi suntem Statele Unite ale Americii. Nu putem şi nu trebuie să ne facem că ignorăm ceea ce s-a întâmplat la Damasc”, a mai declarat Barack Obama. „Sunt pregătit să acţionez faţă de aceste acte scandaloase. Şi cer, astăzi (sâmbătă) Congresului să transmită lumii un mesaj pentru a-i arăta că noi suntem pregătiţi să mergem înainte uniţi ca o singură naţiune”, a conchis şeful statului american.

91 comentarii

BULA 01-09-2013 - 12:26

Si a mai luat si Premiul Nobel pentru Pace, cioroiul asta ! Ca sa vedeti cat de perversi sunt occidentalii. Nu e de mirare ca au trecut la poponareala.

UnUL 01-09-2013 - 22:35

Bulă, nu e destul că ești antisemit, antieuropean, antiamerican, ești și rasist pe deasupra? Rău ai ajuns, puișor !

Antibasistul 01-09-2013 - 23:36

Sugi vesnic murdara pu..a a lui Basexu, ptiuuu!!!!!

Salut 01-09-2013 - 23:50

Da’ pe ala care vorbeste despre „Obahama… imbecilul de niger…negroteiul de OHABAMA… ” (si astea sunt numai cateva exemple), NU-L CERTI? Sau ai limba atat de adanc infipta in curul lui ca ti-a ramas intepenita pe acolo, mai sluga?

tomi 02-09-2013 - 00:07

SALUT, vezi ca ai uitat sa te stergi pe kur. Uite huhu loaza este dispus sa-ti traga o limba. Ba salute da puti rau bre, ce dreac ai mincat, kakat?

Salut 02-09-2013 - 00:46

Daca ma amusini pe la koor, ji dane, da, pute. Vad ca-ti place ji dane; stai pe aproape ca vine si aia mare!

N-am vrut sa te bag in seama, da’ daca tot mi-ai altoit o limba peste fese, ji dane, pot sa-ti spun ca incepand de azi ai avansat din randul jigodiilor (carevasazica, indivizi cu usoare urme de creier) in randul imbecililor absoluti, de genul „europeanului” ji danizat.

Sa-ti explic ji dane:

Ai postat (relativ corect as spune) ca interesul Israelului in Siria e sa nu inlocuiasca un rau cu ceva mult mai rau. (vezi, am sintetizat intr-o singura fraza sa priceapa si imbecilul de Europeanul.)

Imbecilul absolut Europeanul, lingator de cururi ji danesti dealtfel, posteaza apoi o cretinatate d’aia corect politica, fara nici o legatura cu viata reala, dar cu implicatii foarte adanci. Pe scurt, el zice ceva in genul: mai tomica, daca mai vine din Siria cate unul imbracat in dinamita si se explodeaza prin satul tau din Ji dania, nu trebuie sa te superi, important e ca in Siria s-a adus democratia.

La care tu, dealtfel un imbecil si mai mare, ii raspunzi : „Amice sper sa ai dreptate”. Bine mai tomi, cum zici tu!

QED

ciufulici 02-09-2013 - 01:36

Salut e fiul lui Huhu, facut cu o capra, de aia rumega in aparenta ganditor, dar nu-i nimic de capul lui, numai o behaiala.

tomi 02-09-2013 - 14:10

Ciufulici, eu nu m-am suparat pe Salut, chit ca a fost cam nepoliticos. Apreciez ca a citit parerea mea despre Siria si vad ca partial a si acceptat-o. Daca Salut ar citi mai atent postarile mele sint convins ca in scurt timp asi avea un nou prieten. Consider deosebit de favorabil ca a inteles ce am vrut sa zic. Daca am spus ca democratia in tarile arabe se poate mentine doar cu modele de dictaturi militare deorece orice scapare de sub control al maselor primitive arunca tara in sistem islamic totalitar incomparabil mai rau decit un regim militar, cred ca iarasi nu m-ar contrazice. Dovada este Egiptul care intr-un an de „democratie” al fratilor musulmani cu Morsi in frunte a dus tara care avea anual cam 6 milioane cde turisti intr-n dezastru total, turismul, cam singura cale de venit disparind aproape cu desavirsire. Legile islamice, violurile nepedepsite, caci in coran nu exista pedeapsa la asa ceva au dus la un haos care a determinat armata sa reia controlul asupra tarii. DE SALUTATA ESTE PETITIA CELOR 22 DE MILIOANE DE EGIPTENI CARE NU VOR ISLAM VOR SA TRAIASCA DEMN SI CORECT, TOATA CINSTEA CELOR 22 DE MILIOANE CARE AU SEMNAT PETITIA DE DEMITERE A LUI MURSI. BRAVO EGIPT ! Acesti oameni vor putea crea noua societate araba cu care se poate trai in pace.

MI-5 01-09-2013 - 13:14

baraka a dat un pas inapoi.
Acum vrea aprobarea congresului, ca sa aiba o acoperire in caz de esec!

In toata lumea au loc demonstratii impotriva atacarii Siriei.
Anglia a spus „pe loc repaus”.
In Franta, un sondaj de ieri indica faptul ca 64% din francezi sunt impotriva atacarii Siriei. Hollandezul poate deveni zburator, daca nu va tine seama de parerea concetatenilor…

Comisia de ancheta ONU, nu a putut stabili ca atacul chimic ar fi fost produs de armata Siriana…

Treaba incepe sa puta rau..
.
Va mai amintiti de atacul asupra postului de radio de la Gleiwitz din Germania lui Hitler?
Pentru cei care nu stiu:
Hitler, pentru a justifica atacarea Poloniei, a imbracat mai mult soldati germani in uniforme poloneze si au atacat propriul post de radio de la Gleiwitz. Pentru a da mai multa credibilitate, au imbracat si cativa detinuti in uniforme poloneze pe care i-au impuscat in fata antenei postului!…
Asta se intampla la 31 August 1939…
Ieri a fost 31 August 2013…

urbos 01-09-2013 - 13:32

Treaba e desumflata deja. SUA nu se pot umple decat de penibil, daca in intervalul urmator de timp, Obama nu anunta ca a fost indus in eroare. Inclin sa cred ca Obama incearca mai degraba sa traga de timp pentru a putea face un asemenea anunt, decat doar sa lase castana in mana Parlamentului. Dar de la dementii „neoconi” ji daniti, te poti astepta la orice.

pista laszlo 01-09-2013 - 16:09

Au bombardat Serbia in 2005 pentru ca CNN a dat un film cu victimele unui obuz in Piata Markale din Sarajevo. De fapt obuzul fusese tras de musulmanii bosniaci impotriva propriilor concetateni.
L-au atacat pe Saddam Hussein ca ar fi cumparat uraniu din Nigeria, pretextul fiind insa un fals grosolan al CIA.
Asa si la Damasc. Nu se stie cine a tras. Ori nu s-a folosit nicio arma chimica ori au tras rebelii. Bashar nu avea niciun interes sa faca asa ceva.
Maine poimaine o sa ne bombardeze pe noi ca le-am facut nu stiu ce ungurilor.
Avea dreptate Ceausescu cu neamestecul in treburile interne, suveranitatea nationala, egalitatea intre natiuni, denuntarea politicii colonialiste si neocolonialiste de forta si dictat.

ValVerde 01-09-2013 - 16:24

Ceausescu…ehe…ce vremuri !!!

(Si vezi ca tara de unde nu au cumparat uraniu e Niger, nu Nigeria.)

tomi 01-09-2013 - 18:30

Vezi ce scriam acum citeva zile:
tomi
25-08-2013 at 00:51
Hai sa lasam gluma, treaba este al dreacului de serioasa. Logica cea mai simpla confirma ca NU armata siriana a folosit armament chimic. Nu sint desigur in rudenie cu Assad dar omul acesta este medic ofalmolog cu studii la Oxford. Sint convins ca nivelul sau de inteligenta este cu mult peste medie. Acum vedeti si voi cit de timpit trebuie sa fie cineva, chiar in ziua in care-i intra in ograda inspectorii internationali de control al armelor chimice sa-l prinda caldurile si ceea ce n-a facut pina acum s-a o faca taman in ochii inspectorilor si in plus nicaieri in alta parte ci fix acasa la el in Damasc???????????????? Pai ma fratilor cit de mari dusmani am fi noi cu Siria, nici mort nu asi credea in asa ceva. Siria este un stat serios si Assad duce o lupta sfinta impotriva teroristilor el quaida care i-au invadad tara. Atita ca omul nu se da batut iar teroristii innebunesc de nereusita lor si succesele militare ale armatei siriene. De doi ani aud zilnic prognoze date de “marii” specialisti militari, == acu gata, Assad este terminat, mai are o saptamina maximum si s-a dus ==, pe dreacu, Assad nu s-a dus de peste doi ani si nu se duce, este un om inteligent si capabil.
Cine insa poate utiliza in mod mirsav armament neconventional? Cei care au ocupat vremelnic baze militare siriene, au furat arme si rachete, partial din ele nimicite de aviatia noastra cu acordul tacit al sirienilor. Ca la momentul respectiv s-a facut galagie este clar, trebuia inchisa gura timpitilor.
Cruzimea islamistilor este fara margini, bestii care-si pot omori copii si familia spre asi atinge scopurile este ceva normal. Au facut-o in fosta Jugoslavie,(Au tras un obuz de tanc in piata plina de oameni, ucigind peste 100 de musulmani-tancul era furat de la armata sirba si masacrul facut de islamisti nu inaite de a fi chemat toate canalele de stiri straine- realizind asa un masacru pe viu) au facu-to la noi cu acel copil nevinovat ucis in anul 2000 de armata. Desigur ca copilul are acum 18 ani este bine mersi, si a primit de la palestinieni 100 de dolari sa faca filmul. Insa 5 ani filmul a rulat pe toate canalele antiisraelene, chit ca se stia ca-i un trucaj.
Deci ravin, bestii el quaida spre a porni un atac international contra lui Assad sint cei care se folosesc de toate mirsaviile inclusiv masacre monstruoase spre a cistiga jocul- ei vad ca singuri nu au nici o sansa sa-l doboare pe Assad, asa cum nu ar fi fost posibil sa fie eliminat nici Gadaffi fara interventia imbecililor din NATO si al americanilor care au distrus toata elita armatei libiene.
Deci vedeti, noi israelienii nu sintem chiar asa de timpiti precum se zice, purtam legaturi bune cu toti arabii moderati, rupti de islamul extremist.

jan dinu 01-09-2013 - 18:53

Postarea ta are logica..,noroc ca huHuila antibasist
nu bruiaza..este in piatza cu islamistii …pentru fixarea
dublarii preturilor la vegetalele aduse din Turcia Hotomana !
JD-USA

Adi 01-09-2013 - 19:52

Te inseli. Nu exista moderati . Pe timp de pace se pregatesc de razboi si pe timp de razboi pentru urmatorul razboi.

Eufrosin 01-09-2013 - 19:52

Ce faci baiatu’, nu cunosti consemnul, ai iesit din rezervatie, nu ti-a spus nimeni ca in spatele agresiunii impotriva Siriei de catre americani se afla suspectii obisnuiti? Cine crezi ca ii tot sopteste lui Obama la ureche, ca la Hollande nu se pune, el are in sange asta? Pai de cand face SUA ceva fara consultarea Tel Avivului?

Adi 01-09-2013 - 21:15

Acelasi lucru e valabil si in cazul Israelului pentru ca nu exista moderati in zona. Si in definitiv victoria companiilor americane va conduce la saracia din Romania .

ValVerde 01-09-2013 - 21:17

„Cine crezi ca ii tot sopteste lui Obama la ureche,”

===

Bula !

ValVerde 01-09-2013 - 21:24

Esti suparat rau pe americani ca te-au dat in urmarire si a trebuit sa pleci oarecum grabit, cu mustata si nas fals, prin Mexico.

Bulangii americanii astia…se baga peste credinta si dumnezeii oamenilor.
Daca tie ti-a spus doamne-doamne sa pleci cu banii enoriasilor acasa si sa te gindesti ce fapte bune sa faci cu ei, fara sa-i intrebi pe proprietarii de drept, de ce se baga guvernu’?????
Ce daca au existat plingeri? Plingerile vin dela oameni fara dumnezeu.

Si nici macar nu era o parohie mare, sa zici ca ai furat multe milioane…era doar un pic, suficient pentru un miracol sau doua…imperialisiti !

Eufrosin 01-09-2013 - 21:40

Bai valdeputoare ce esti – ai grija sa nu te trezesti in tribunal pentru defaimare, grija mare!

Iti ascunzi IP-ul, jigodie? Mai bine ai face-o….

ValVerde 01-09-2013 - 22:04

Cacialma, pastore !

Tu nu te apropii de un tribunal nici imbracat in femeie, cu broboada pe cap si cu o acadea in gura.

Dar daca vrei sa ma dai in judecata pentru defaimare, te invat eu cum sa faci:

Da in judecata ZV ca co-acuzat in cazul de defaimare.
Cere-le IP-ul meu.
Un judecator va decide (pentru ca daca ZV il da ca asa vor muschii lor, ii dau eu in judecata) dupa care poti sa deschizi proces direct.

Ce zici ? Te inhami, parintele ?

Nu uita sa adaogi ca m-am exprimat ireverentios la adresa lui doamne-doamne.

Ce-or sa te mai ubeasca babele…
Ah…si pina nu uit: poti sa-mi sugi ciorapii, dar grabeste-te ca mereu mi fura Vilvoi si gasca lui si ramii cu pohata neimplinita, pohticiosule.

tomi 01-09-2013 - 21:39

Eufrosin
01-09-2013 at 19:52

Ce faci baiatu’, nu cunosti consemnul, ai iesit din rezervatie, nu ti-a spus nimeni ca in spatele agresiunii impotriva Siriei de catre americani se afla suspectii obisnuiti? Cine crezi ca ii tot sopteste lui Obama la ureche, ca la Hollande nu se pune, el are in sange asta? Pai de cand face SUA ceva fara consultarea Tel Avivului?
=====================
FROSINICA TATAIE tie ce-ti sopteste moartea la ureche? Auzi loaza, esti chiar asa de timpit precum pari sau te prefaci? Israelul este cel mai putin interesat de caderea lui Assad, este cel mai sigur si bun conducator arab din zona. Cretinii de araboi nu pot trai in democratie, vezi exemplu Egiptul, cum si-a bagat coada negroteiul de OHABAMA s-a si dus naibii tot Egiptul au trecut urgent la islam radical. Noroc cu armata ca i-au bagat pumnul in gura islamistului si au readus regimul militar. Lumea araba este atita de primitiva incit nu pot trai decit cu biciul in spinare. Singura democratie este pentru ei islamul si legile ei din 1400. Si acum iti soptesc si eu ceva imbecilule, ia mai dute-n pi7da ma-tii cu teoriile tale demente. Si vezi gulie daca trec sa te iau in suturi nu mai dormi la noapte.

Gisela 01-09-2013 - 22:07

o spui bine si subscriu…la enian….
Shana Tova….cred ca am spus corect….

tomi 01-09-2013 - 23:32

Multumesc Gisela pentru urarile de an nou ebraic,iar de ciumele de pe forum si ca acest „Eufrosila” poti sti ca nu au viata usoara aceste creaturi imbecile de fascisti si legionari, si nu le prezic viata lunga, Dumnezeu a platit intotdeauna cum trebuie celor care s-au legat de viata noastra. Ma ocup eu de leprele acestea de vagabonzi, primitivi si imbecili, nu-ti fa griji.

urbos 01-09-2013 - 23:43

Ji danii la furnal.

tomi 01-09-2013 - 23:46

urbos
01-09-2013 at 23:43

Ji danii la furnal.
=================
OK! PI7DA MA-TII URBOS, SI ACUM MARS LA CULCARE PINA NU-TI SPUN POVESTEA CU SCUFITA ROSIE CA VEI PLINGE, SI NU VREAU SA TE NECAJESC TATAIE.

Antibasistul 01-09-2013 - 23:48

Corect, la furnalul cu fier vechi!,

ciufulici 01-09-2013 - 23:53

Parca USL-ul si mai ales fabricile de chimicale din spatele lui Antonescu nu trag peste romani cu zeci si mii de tone de E-uri?
Plus Rosia Montana.
Plus gazele de sist.
Plus antenele
USL-ul e toxic la max!

tomi 01-09-2013 - 23:55

Antibasistul
01-09-2013 at 23:48

Corect, la furnalul cu fier vechi!,
=================
ce-i loaza ai prins grai? vezi sa nu ma bag prin tine ca iarasi vi si faci reclamatii la redactie, tu;ti crucea ma-tii bestie legionara, araboi schiziofrenic.

ciufulici 01-09-2013 - 23:56

DAR SCAPAREA ROMANILOR E LA INDEMANA,

Ca acusica cade guvernul toxic si vine Basescu prim ministru.

Ii altoieste cat poate, si pe urma inca doua mandate de presedinte. Ii rade nene!

Antibasistul 02-09-2013 - 00:09

Tomi in pi…da ma-tii!
Allah akbar!

tomi 02-09-2013 - 00:13

Antibasistul
02-09-2013 at 00:09

Tomi in pi…da ma-tii!
Allah akbar!
=============
VEZI BA LOAZA, TI-AM ZIS EU CA ESTI ARAB, TU’TI CUCEA MATII BESTIE CU ALLAHU MA-TII.

ciufulici 02-09-2013 - 00:25

ATENTIE REDACTIA

Antibasistul su Urbos au aruncat cu comentarii de distrugere in masa. Nu fiti americani, sa va tot coditi, se cuvine sa-i bombardati cu stergerea si banarea.

Nici o mila pentru comentariile de distrugere in masa!

Antibasistul 02-09-2013 - 00:25

:)))))))))))))))

Antibasistul 02-09-2013 - 00:27

Comentariul de sus e adresat cretinului Tomi, nu boului Ciufulici!

Antibasistul 02-09-2013 - 00:44

Comentariul de sus e adresat cretinului Ciufulici, nu boului Ciufulici!

Antibasistul 02-09-2013 - 00:46

🙂 )))))))))))))):):))))))))
:))):)))))))))))))))):):)))

Antibasistul 02-09-2013 - 00:47

)) 🙂 )))))))))))))) 🙂 )
🙂 ) ))))) )) 🙂 )

Antibasistul 02-09-2013 - 00:49

)) 🙂 )))))))))))))) 🙂 )
🙂 ) ))))) )) 🙂 )
🙂 ) )))) )) 🙂 )
)) 🙂 )) 🙂 ))) 🙂 )))))
))))))) 🙂 )) 🙂

Antibasistul 02-09-2013 - 00:50

Ba poola proasta Tomi, Bitca tradatorul crestinilor, sluga a jidaanilor ți-a zis ca am facut reclamație la redactie ca AMENINȚI FORUMISTII CU MOARTEA SI postezi cu numele lor!?
Da am facut reclamația si tradatorul crestinilor, BITCA M-A TURNAT LA TINE JIDAANE!

ciufulici 02-09-2013 - 01:17

ADIO BANATULE

Nu mai loga, nu mai posta si nu mai nimic.
Murdareai universul cu uraciunea nickului tau.
Dar, pana aci!

tomi 02-09-2013 - 11:02

HUHULE, imbecil mai mare ca tine nu exista in tot sud estul Europei. Ma loaza, du-te bre si trateaza-te, esti bolnav ma tu nu poti intelege. Nimeni nu-i de vina ca esti schizofrenic inafara de ma-ta care te-o fatat fiind bolnava de sifilis. Blastam-o pe ea nu pe noi. Ospiciile te asteapta HUHULE, foloseste serviciile lor.
Si vezi bre, daca cel putin pe unul il termin cu o tableta de calibru 9 mm acela vei fi tu. Si acum fugi la avocat, la procuratura si la mossad sa te plingi ca ai fost amenintat cu moartea. Uite am cumparat bilet de avion special pentru a te”vizita” luni sint la Bucuresti, ca pe marti miercuri sa pot participa la inhumarea ta bestie. Acu ai dat de dreacu huhu nebunu, ti-a sunat ceasul.

tomi 02-09-2013 - 11:08

Ciufulici , sa ai o zi buna, vezi ca vin la Bucuresti, pe luni am bilet de avion. Vreau sa te invit la inhumarea sfinteasca a lui HUHU la cimititul musulman din Constanta. Vin toti prietenii sa-l conduca pe nefericitul pe ultimul drum. Am auzit ca de cind stie ca vin s-a incuiat in dulap si refuza sa mai iasa.

Antibasistul 02-09-2013 - 13:58

Allah akbar!

Antibasistul 02-09-2013 - 14:00

PS. sint in dulap, in moschee, cu laptopul pe genunchi!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-09-2013 - 06:49

@ CIU FU liciciu !

Vezi, daca vine Panthera intradevar, sa-i rezervam o loja la BAR !!

Lupu Ardelean 02-09-2013 - 11:15

„Pai de cand face SUA ceva fara consultarea Tel Avivului?”

Bullshit…timp de 27 de ani Tel Avivul nu e in stare sa-l elibereze din inchisoare pe spionul sionist Jonathan Polard…

Antibasistul 02-09-2013 - 13:57

Polard trebuia executat pe scaunul electric!

Europeanuul 01-09-2013 - 20:19

Tomi,

Saddam a dat cu sarin de 2 ori peste populatia civila (kurda si siita). Gaddafi a dat si el cu gaze contra celor din Benghazi in 1991 si in 1995, parca. Assad senior a dat si el cu gaze contra civililor in 1985.Assad junior nu este nici el usa de biserica, chiar daca a studiat la Oxford (liderul Coreei de Nord a studiat si el in Elvetia). Dictatorii guverneaza cu ajutorul fortei si a terorii. Trebuie creata o baza noua, o noua ordine in care democratia sa poata prinde radacini (nu trebuie sa te sperie faptul ca printre luptatorii de azi se afla si grupari radicale). Iti aduci aminte cate partide si grupari au existat in Romania la inceputul anilor 90, dupa caderea regimului Ceausescu? Lupta se duce pentru mintile si inimile oamenilor, este foarte important ca cei care aspira la valori democratice si la reforme sa prinda radacini (peste tot in lume oamenii isi doresc libertate, bunastare,etc, Alqaida nu va avea nicio sansa impotriva lor)

tomi 01-09-2013 - 23:43

Amice sper sa ai dreptate, si Dumnezeu sa dea precum zici, nu sint adeptul violentei si al razboaielor, insa sint sceptic in ceea ce priveste lumea araba. Nu poti compara un popor civilizat european ca romanii de dupa Revolutie cu arabii. Ei traiesc in 1400 cu legile coranului in vene, singele lor clocoteste de ura, ura este una din manifestarile clasice ale primitivismului si uite cum se leaga lucrurile, dam de caracterul arabilor, nu ca elita, ei sint ca noi, ci masele largi conduse de amamii lor, trec printr-o curatare totala a creierelor, ei nu fac ce vor ei fac ce li se comanda, din pacate cunosc bine arabii de care-ti vorbesc, daca le spui ca devin shaizi se duc sa moara fara sa sovaie, nu au nici un respect pentru viata. Arata-mi tu un om civilizat european ca se duce sa moara de buna voie dupa ce i-ai povestit scufitza rosie sau motanul incaltat?

soimii patriei 02-09-2013 - 07:21

Tu traiesti la 1400 . Stii de ce ? Astazi, pentru o trupa de analfabeti teroristi ai toata armata egipteana in Sinai pe granita cu Israelul. Adica, au fost lasati sa se joace dea teroristii ca sa aibe motive sa intre in Sinai pentru ca vine al treilea razboi mondial.

Europeanuul 02-09-2013 - 10:14

Tomi, in lumea araba majoritatea tineretului nu mai pune botul la vrajelile immamilor si mulahilor. 22 milioane de egiptieni au semnat petitia pentru alegeri anticipate si destituirea lui Morsi.

Imaginile vorbesc 1000 de cuvinte. Iata ca o mare parte a noilor generatii isi doresc libertate, printre care si femei tinere, in blugi si in tricouri (fara burca). Noile generatii din lumea musulmana trebuiesc sustinute si ajutate sa scape de sub tirania dictatorilor, a imamilor si a mullahilor.

http://www.youtube.com/watch?v=z_IOrcF1nNw

Ponderea tineretului care aspira la libertate se afla in crestere si in golful Persic.

ttp://www.youtube.com/watch?v=AD_EfEKWgso

Europeanuul 01-09-2013 - 20:24

Tomi,

Saddam a dat cu sarin de 2 ori peste popu.latia civila (kurda si siita). Gaddafi a dat si el cu gaze contra celor din Benghazi in 1991 si in 1995, parca. Assad senior a dat si el cu gaze contra civililor in 1985. Assad junior nu este nici el usa de biserica, chiar daca a studiat la Oxford (liderul Coreei de Nord a studiat si el in Elvetia). Dictatorii guverneaza cu ajutorul fortei si a terorii. Trebuie creata o noua baza, o noua ordine in care democratia sa poata prinde radacini (nu trebuie sa te sperie faptul ca printre rebelii de astazi se afla si grupari radicale). Iti aduci aminte cate partide si grupari au existat in Romania la inceputul anilor 90, dupa caderea regimului Ceausescu? Lupta se duce pentru inimile si mintile oamenilor, de aceea este foarte important ca aspirantii la valori democratice si la reforme sa prinda radacini (peste tot in lume oamenii isi doresc libertate si bunastare, Alqaida nu va avea nicio sansa impotriva lor).

urbos 01-09-2013 - 23:34

Iar gazele lui Saddam erau de la americanasi. Ai ceva de grohai legat de chestia asta? Macar asa, ca chestie. Hahaha.
Imbecil sinistru, americanii, odata cu redussul mintal ji danit Bush, nu mai apara democratia.
Vrei o noua ordine ma vierme ji danit? Pune-ti pofta-n cui, ca n-o sa iasa cum vreti voi, oricat v-ati zvarcoli. Voi o sa ardeti si omenirea va fi in sarbatoare.

tomi 01-09-2013 - 23:50

URBOS eu zic ca arde pi7da ma-tii ca pute ceva groaznic, vezi bre loaza daca n-a dat in foc baba scroafa de vrajitoare, ptiuu..Ma da nu s-a mai spalat vaca demult la futza ca pute a mort ptiuuuu.

jan dinu 02-09-2013 - 08:56

EU am un vecin care nu-mi place de el – este fascist shirasist – bigot religios!
Am incercat tot felul de metode dar n-am reushi sa-l dau pe calea cea dreapta
shi uMana . Are niste – haidamaci – care locuiesc cu el shi mereu imi face
– shikane – cu ameintari din te miri ce . Dar cred ca i-am gasit – meliku –
Am sa consum mai multa fasole (d”aia mai ieftina ) shi-o sa-l tin
numai cu gaze cu mirosuri conventionale – legale pina ai scot din cap
conceptia amenintarilor de – MAKIOMEN – ….!
JD-USA

Mariana 02-09-2013 - 08:58

Un conflict extins de americani in Siria va produce si mai multe victime civile, in plus „va invita” Rusia si China sa intre in joc, poate si India. Situatia este foarte grava si pentru Israel caruia Kissinger a declarat ca nu-i da mai mult de 10 ani de existenta.

Antibasistul 02-09-2013 - 09:25

Sa precizam, Kissinger e evreu, nu-i fascist, hitlerist.

VICTOR 02-09-2013 - 11:02

Obama a mai dat o lovitura credibilitati USA.
Daca doreste cu adevarat schimbareea in Siria trebuie sa se implice total USA si aliatii,sa -i distruga intreaga infrastructura militara .sa sprijine opozitia (in paralel sa elimine elementele Al-Qaeda si alti dezacsati)

Bombardind anumite tinte (care deja au fost bine ascunse )Asad ¬co vor iesi mai puternici ,chiar vor putea folosi arma chimica .Sovaiala americana v-a incurja toate grupurile islamiste radicale ce doresc distrugerea Israelului..

Conducerea Iranului se va simti invulnerabila si vor continua programul nuclear mai inversunati ,Mesajul transmis de USA e urmatorul suntem INCAPABILI! iar pt a nu ne face de ris bombardam eventual desertul ….citeva zile .

L-au inlaurat pe Mubarak.ce tinea la respect fundamentalisti salbatici ,acum nu-l lasa pe Asad sa -si faca ordine ,nu-l lasi cel putin ajuta-i pe ceilalti …..DEMOCRATIA OCCIDENTALA NU FUNCTIONEAZA IN LUMEA ISLAMICA ,MUSULMANIi NU DAU DOI BANI PE VALORILE OCCIDENTALE (se vede dorinta lor de integrare in tarile occidentale unde traiesc de zeci de ani ,)

Cei ce au initiat schimbarile nu cunosteau realitatile musulmane ,modul lor de gindire ,de actiune sunt total rupti de realitate !

Din pacate Israelul e in prima linie ei vor fi loviti .ei trebuie sa ia in calcul un scenariu teribil in viitor (un Iran nuclear intangibil).
USA nu prea intelege ce a stirnit si faptul ca acum nu mai pot sta nepasatori ,in viitor va fi mult mai greu de controlat aceasta zona …….NIMENI ACOLO NU SE MAI TEME DE CACEALMAUA AMERICANA ..iar SOVAIALA ACTUALA sau EVENTUAL BOMBARDAREA NISIPULUI DIN SIRIA ….E CA UN BALON DE OXIGEN PT EI:
PS:
GUNOAIELE FASCISTE ANTISEMITE RAMIN GUNOAIE TEMBELE !:.

urbos 02-09-2013 - 11:34

Cum te dai de gol, tatratura usturoiata, deci problema e un „Iran intangibil”. Adica ce te freaca e ca nu o sa va mai puteti intinde ghearele nespalate prin imprejurimi,c-o sa trebuiasca sa va inghesuiti in statul ala de cacat care v-a fost dat, si-asa pe nedrept.

soimii patriei 02-09-2013 - 11:44

Voi va ginditi ca in caz de razboi ne trezim pe cap cu doua milioane de refugiati israelieni plus citeva sute de mii de romano-arabi care o sa-si dea cu bombe si in Romania?

tomi 02-09-2013 - 14:24

Auzi bre loaza, nu ai tu norocul asta sa-ti vina in tara 2 milioane de israelieni, ai vrea tu asa o pomana. Ba gulie fiarta, 2 milioane de israelini, modesti nu ma refer la milonari si miliardari, cetateni de rind ai Israelului detin in total cam 500 de miliarde de dolari. In mod normal Romania ar deveni cea mai bogata tara din Europa. Pune-ti ma bestie pofta in cui, nu primesti nici un israelian stai dreacului si sapa laolalta cu bestiile cele ce-ti sint camarazi legionari, urbos, digital, ereticul, tache, huhu nebunu, etc.

Antibasistul 02-09-2013 - 14:42

Doua milioane de israelieni in Romania=doua milioane de lipitori care sug singele-banii poporului roman!

tomi 02-09-2013 - 18:26

Nu pupi tu asa un noroc bestie sa-ti pice pe cap asa o mireasa cu 500 de miliarde de dolari fonduri. Ai vrea tu cretinule asa o zestre.

Ionel 02-09-2013 - 18:34

Tomi! Tu comentezi din buncarul antiatomic aflat la 50 de metri adincime cu casca si masca de gaze pe figura? Fugi in Romania cit mai poti ca incep arabii sa se arunce in aer ca artificiile de zilele Marinei!

urbos 02-09-2013 - 18:36

Ce-s banii ma sobolane, daca nu hartie goala?
Sa vii tu sobolane cu hartie si sa iei in schimb bunatati. Hai sictir sobolane, vinde-ti maculatura in alta parte.

tomi 03-09-2013 - 00:43

@Ionel, crede-ma ca ne vedem linistiti de lucru si de cele cotidiene, omoara-se arabii pina la ultimul, macar va fac un servici ca nu mai este nevoie sa porniti o noua cruciada. Trebuie sa sti, ca daca noi ne puneam capul cu arabii de mult dispareau de pe planeta, dar in veci evreii nu vor face ce au facut nemtii cu noi. Insa vreau sa sti ca pericolul mare pentru islam este Vaticanul care a pierdut in ultimii 40 de ani mai mult de 30 % din crestini, care au fost absorbiti de valul islamizarii fortate. Ma refer in mare parte de comunitatile crestine din Africa si tarile arabe, dar sint multi islamizati si in USA si Europa. Asa ca un mare secret vreau sa-ti spun ca pe masa Vaticanului sta de multi ani planul unei noi cruciade in cazul in care continua islamizarea crestinilor si locurile sfinte ale crestinatatii ar fi in pericol. Uite, noi sintem bine merci, mergem la servici, facem excursii, mergem la cumparaturi, si iata chiar avem un mare eveniment local, primaria orasului meu se apropie de alegeri si nu ne vine sa credem s-au pus sa ne asfalteze strada. Ma uit pe geam si ma bucur asa ca pe vremea copilariei cind se petrece ceva iesit din comun, au golit strada de masini, nu a fost usor, agentii primariei au lucrat din greu pina au reusit sa-i convinga pe toti sa-si mute masinile alfel vor fi luate pe sus. Ma tata, sa vezi ce utilaj, trage jucaria cite o dira de asfalt lata de 3 metri , iar dupa el zburda un tavalug cu cilindri si unul cu role de cauciuc plin. Ma tata ce colos, manipulat de trei oameni, complet compiuterizat, ba, doar ecrane si butoane, ce mai spectacol in toata regula. Cu toate ca straduta noastra-i cam larga sa tot aibe vreo 25 de metri latime, au asfaltat-o toata in cam trei ore. Deci cam astea-s pe la noi, totul bine si frumos, ne vedem de ale noastre, cine n-are ce face, sa se omoare, treaba lor…

Antibasistul 03-09-2013 - 05:58

Tomi rahatule jidaan toți banii care-i AVEȚI, SINT FURAȚI DE LA POPOARELE LUMII!

digital 02-09-2013 - 18:39

băi feștelitule nici măcar în kiloți nu i-aș primi pă ăia 2 mil!
iar de averile lor să-și comande apă și pâine, ai înțeles, că au nevoie mare, că li se apropie…scadența!

Antibasistul 02-09-2013 - 13:46

Asa va trebuie, voi evreii l-ati votat pe Obama!

VICTOR 02-09-2013 - 11:36

Ce consilieri are Casa Alba …?!
Ce „pecialisti” are Pentagonul …ha,ha ,n-au reusit sa descifreze sufletul musulman ,sa-i inteleaga ,iar plecind de la baza sa le intuiasca reactia…!

Dupa atitia ani in Irak ;Afganistan….curios …..

Linia rosie a fost trecuta in momentul in care S-A DECLANSAT PRIMAVARA MUSULMANA ….acum e tirziu ,cutia Pandorei a fost deschisa ….ei vor sa linisteasca situatia BOMBARDIND DESERTUL …si nici pe acela ….

…Cine-i mai ia in seama pe americani in lumea musulmana ?!
Cine se mai teme de reactia lor in aceea zona ?!

Cred ca ar trebuii sa ia in calcul si ajutorul rusesc.Israelul desi nici glasul rusilor nu prea va fi ascultat in viitor …Iranul e pe val !

Antibasistul 02-09-2013 - 13:49

Allah va va fute, evreilor!

tomi 04-09-2013 - 00:58

Pe tine huhule te-a futut demult, allahul tau, satana arabilor, tu’ti crucea ma-tii bestie.

Antibasistul 04-09-2013 - 01:03

Allah akbarrr, va fute cu poola lui imensa, jidaanilor!

urbos 02-09-2013 - 11:49

Da, de aceea trebuie rasi de pe fata pamantului dintr-o lovitura, altfel, asa e, cu scarbele astea ne vom trezi pe la usi.

tomi 02-09-2013 - 16:40

Ba loaza, de cind ti-ai pus usa la casa. Auzi bade urbos, daca vei vedea un evreu la usa ta ia cronometrul in mina, sa sti ca mai ai fix 20 de secunde de trait. Sint oameni care te supravegheaza, daca inca nu i-ai vazut inseamna ca sint specialisti. Vai de kurul tau bestie.

urbos 02-09-2013 - 16:44

Vezi, eu ce spun, tocmai d-aia trebuie sa fiti rasi de pe suprafata pamantului.
Asta e cusuru tau, esti animal. Si violent. Si psihopat. Si primitiv. Si ameninti. Si mesteci cacat. Si puti. Si parazitezi. Si furi. Si minti. Si talharesti. Si esti rasist si xenofob. Si terorist ca tot neamu tau.

tomi 04-09-2013 - 01:00

Hai ma bea un pahar cu apa, faci bre tensiune si mai crapi dreacului, nu vezi ca ai dat in spume la bot?

pathfinder 02-09-2013 - 16:46

🙂

digital 02-09-2013 - 17:25

belești fasolea la umor jidovesc, precum se uită porkul la skiuri!

ValVerde 03-09-2013 - 06:55

Sau degetel la gramatica…

Ionel 02-09-2013 - 21:18

20 de secunde e cam mult si asta inseamna ca au pus niste kilograme pe ei. Credema, in bransa asta inseamna ca echipa e de la 100 kg in sus.

Gisela 02-09-2013 - 23:17

cativa comentatori,abonati,toti canta aceas melodie la flasneta,nimi nou pe portativ,decat ineptii si incultura,rautate,ura si absurd ant-judaism.
Azi papa a tinut o cuvantare impresionanta in Polonia,ar fi bine s-o selectati de pe Internet legata de pericolul iminent al actualei civilizatii de judaism si crestinism….poate va treziti si voi astia cativa nemernici…….inconstienti sau cu remenescente fasciste si legionare…..

Antibasistul 03-09-2013 - 05:47

Esti si analfabeta si cretina, ca toți jidaanii, postarile tale te tradeaza!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-09-2013 - 06:41

Hai, gata ma’h oligofrenule !

La exorcizare cu tine, CERNICA si GRAJDURILE (Socola)

Nebunu dreaq!

camelia.de 03-09-2013 - 09:13

D-na Gisela a postat in mod onorabil,dta.ai reactionat violent,
te-a scos in evidenta un tip paranoic,o caricature a unei societati care
nu evolueaza.Jignesti si asta e figura dumitale inculta.Nu vad cum te va tine Dumnezeu sau Allh….

tomi 04-09-2013 - 01:08

@camelia.de, nu are rost sa va pierdeti vremea cu antibasistul fost huhu ciu fost ciu huhu etc, este un nenorocit, zau ca merita mila, sarmanul, 10 zile pe luna trebuie sa fie internat la spitalul 9, de psihiatrie sa primeasca socuri electrice, nu il ajuta nimic, este terminat sarmanul. Sufera de schizofrenie, ma-sa era bolnava de sifilis iar tata-so era inchis ca fost legionar, 10 ani a facut la CANAL, s-a intors de acolo cintarind la 45 de ani cam 30 de kilograme, deci intelegeti din ce mediu provine acest imbecil. Feriti-va de el ca si musca cind se enerveaza.

Antibasistul 04-09-2013 - 01:41

:)))) Tomi cacatule, prost te-ai nascut prost vei murii, ptiu!

tomi 04-09-2013 - 01:47

Ce patisi huhule, te doare adevarul, lasa sa stie si altii de problemele tale psihice, ce ti-e rusine ca esti bolnav?, lasa bre, ma-ta e de vina doar stiai ca sifilisul creaza monstri.

Antibasistul 04-09-2013 - 01:57

Tomii adevarul ba supara pe voi jidaanii, voi toți sinteți bolnavi de boli psihice, ASA REIESE DIN FAPTELE VOASTRE!

Antibasistul 04-09-2013 - 01:59

ba=va

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult