Acasa InternationalExterne Obama nu partcipa la summitul UE-SUA din cauza Tratatului de la Lisabona

Obama nu partcipa la summitul UE-SUA din cauza Tratatului de la Lisabona

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Departamentul de Stat american a anuntat miercuri ca unul din motivele pentru care presedintele Barack Obama nu va participa la summitul UE – SUA de la Madrid din luna mai este ambiguitatea Tratatului de la Lisabona. Potrivit euobserver.com, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Philip J. Crowley, a declarat ca documentul european nu precizeaza destul de clar cu cine si cand se va intalni liderul de la Washington.
Daca pana acum aceste intalniri se desfasurau odata la sase luni, fiind gazduite succesiv de SUA si unul din statele europene, “in momentul de fata aveti o noua structura referitozare la presedintia prin rotatie a UE, aveti un presedinte al Consiliului Uniunii Europen si un presedinte al Comisiei Europene”, a explicat Crowley. Obama ar deveni astfel primul lider de la Casa Alba care nu participa la acest summit dupa mai bine de 15 ani, o serie de analisti fiind de parere ca absenta sa reprezinta o lovitura pentru presedintia spaniola a Uniunii.

0 comentariu

che guevara 24-03-2010 - 15:55

CEI CE GANDESC SINGURI POT FI MAI PERICULOSI DECAT TOATE ARMELE DIN LUME.”

Faptul ca, mai ales in anii electorali, politicienii incearca sa traga toate foloasele cu putinta de pe urma Bisericii nu mai mira pe nimeni.

Dupa cum nu mira nici felul in care inaltii prelati accepta legaturile, cel mai adesea nepotrivite, cu clasa politica, mai ales cu zona puterii, pentru a mulge cat mai mult, la randul lor, de pe urma fatarniciei celor cu painea si cutitul in mana.

Dar lipsa mirarii nu inseamna si lipsa ingretosarii. Dimpotriva, sarbatoare dupa sarbatoare, intronizare dupa intronizare, praznic dupa praznic, parastas dupa parastas, greata este tot mai mare…

http://gandeste.org/francmasonerie/francmasonerie/906

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS