Acasa Top SecretArmata Obama pariază 1 miliard dolari pe securitatea Europei de Est

Obama pariază 1 miliard dolari pe securitatea Europei de Est

scris de C.S.
8 afisari

Președintele american Barack Obama a propus marți, la Varșovia, alocarea unei sume de până la un miliard de dolari pentru desfășurarea de noi forțe americane – terestre, navale și aeriene – în Europa de Est, pe fondul crizei din Ucraina.

Obama pariază 1 miliard dolari pe securitatea Europei de Est.

Această ‘inițiativă pentru asigurarea /securității/ Europei’ trebuie aprobată de Congresul SUA. Ea ar trebui să servească, de asemenea, la dezvoltarea capacităților țărilor care nu sunt membre ale NATO, cum ar fi Ucraina, Georgia și Republica Moldova, pentru a le permite să coopereze cu Statele Unite și aliații lor occidentali și pentru a-și consolida propria lor apărare, a precizat Casa Albă într-un comunicat.

‘Statele Unite ale Americii stau alături de aliații lor, așa cum au stat și ei alături de noi’, precizează comunicatul difuzat la începutul vizitei președintelui Obama în Polonia, prima etapă a turneului său european.

Dacă acest plan este aprobat, acesta va fi măsura cea mai concretă luată de Barack Obama pentru a da asigurări privind securitatea aliaților săi din Europa de Est și pentru a transmite Rusiei mesajul că Washingtonul se opune ferm acțiunilor sale din Ucraina.

Planul are drept scop intensificarea exercițiilor și pregătirii trupelor și forțelor aeriene desfășurate de Statele Unite în Europa. El prevede, de asemenea, trimiterea de experți americani în țările est-europene, pentru a pregăti instalarea echipamentelor și îmbunătățirea infrastructurii, care ar putea fi utilizate rapid de NATO în cazul în care va fi necesar.

Potrivit comunicatului Casei Albe, planul prevede de asemenea ‘o participare sporită’ a forțelor navale americane în cadrul NATO, desfășurate în special în Marea Neagră și Marea Baltică.

Totodată, Washingtonul și-a putea revizui prezența militară în Europa, ‘în funcție de noile provocări privind securitatea acestui continent’.

Cu toate acestea, noile măsuri nu vin în detrimentul acțiunilor de ‘reechilibrare’ a puterii americane în regiunea Asia-Pacific, a subliniat Casa Albă.

111 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-06-2014 - 16:18

Burakk , crede ca aici este o …LOTERIE !

Burakk, mai degraba …la RULETA RUSEASCA !

Ces animouq qui …conduirre!Parca asa era titlul
Carti , care facea furori la Paris in 1984!
Cu alte personaje…Bokassa , IDi-Amin . Ceasca …
Muhaiele !

CONGO 04-06-2014 - 04:34

Bliu malakam burluc, nopo pakurda, nope nepirime, nopi nopi kaldıranlara saldırmak. Mokomi edilen topraklarınd ef yılında imza altına.

PUTIN E CEL MAI TICALOS CRIMINAL DIN ISTORIE, punct!

salut 03-06-2014 - 16:31

„…alocarea unei sume de până la un miliard de dolari pentru desfășurarea de noi forțe americane….”
==============
Ca sa intelegem proportiile, sa dam doua, trei exemple:

– un schimbator de autostrada de pe aici (interchange) e proiectat a fi daramat si reconstruit in alta configuratie, pentru 5 miliarde de dolari
– O pierdere de 50 de miliarde de dolari a unui fond de pensii (acum cativa ani, cu ocazia crizei) a trecut complet neobservata la o distanta mai mare de 300 de km de sediul social al respectivului fond de pensii,
– „Facebook Inc. FB -0.35% has asked European Union […]19 billion deal to buy messaging service WhatsApp.
Deci un programel = 19 miliarde dolari.

Cat se spunea ca da Obama suplimentar pentru „apararea Iuropii” ?
1 Miliard ???
Hahahaha, hahahhaha, 😉 , Hahahaha, hahahhaha, 😉

pathfinder 03-06-2014 - 16:41

E in plus, nu e in minus.
Cat dau rusii suplimentar pentru apararea Europei?

P.S. Psssstttt: de cine se apara astia, bre?
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

digital 03-06-2014 - 16:45

păi rușii nu s-au angajat niciodată să apere Europa, helăăăăuuuuuu!?
iar amerlocii vin cu un….meleard!?
asta-i ca ceașcă, cu suta de lei!

pathfinder 03-06-2014 - 16:47

🙂
Normal degetico cum dracu’ sa apere rusii Europa.
Ca ei ar hali-o din nou…

digital 03-06-2014 - 16:49

păi vezi mă cum postezi ca un bou ce ești, inepții!

pathfinder 03-06-2014 - 16:54

Baaaaa, cand nu te prinzi de glume, baga si tu niste semne de intrebare acolosa.

Nu te arunca cu capu’-nainte!

UnUL 03-06-2014 - 17:02

Degețel nu se poate arunca cu capul înainte pentru bunul motiv că nu are cap.

digital 03-06-2014 - 17:02

pathfinder
03-06-2014 at 16:54
băăă, să știi că mă piș pă glumele voastre băsiste!

digital 03-06-2014 - 17:04

UnUL
03-06-2014 at 17:02
băi, pixul lui boc care ești pix, ai vrut să zici nește vorbe?!

pathfinder 03-06-2014 - 17:05

Ba io te las sa te pisi pe glume.
Nu-i mare lucru…
Da’ neaparat sa te pisi contra vantului!!!

UnUL 03-06-2014 - 17:24

Păi cam așa face tot timpul, de aceea e ud și miroase urât.

pathfinder 03-06-2014 - 16:39

🙂

Tache 03-06-2014 - 23:49

Noua alianţă anti-americană

Presa britanică a descoperit „o nouă alianţă anti-americană a lui Vladimir Putin” şi acum specialiştii occidentali sunt preocupaţi de contracararea acesteia. Noua alianţă, care a primit apelativul ”RIC” (Rusia, India, China) deja produce dureri de cap analiştilor occidentali.

În 2001, economistul băncii Goldman Sachs Jim O’neill a creat un termen pentru a descrie cele mai mari ţări cu ritmuri accelerate de creştere economică. Aşa a apărut deja celebrul BRICS. Peste 13 ani, columnistul de politică externă a prestigiosului ziar britanic TIME, Roger Boyes constată că s-a produs configurarea unei alianţe policentrice formate în triunghiul Moscova – Beijing – New Delhi. Spre deosebire de NATO sau blocul Pactului de la Varşovia, noua structură este fluidă, dinamică şi nu are nevoie de o organizare formală, fiind suficientă doar convergenţa intereselor părţilor implicate. În mare măsură, existenţa noului „bloc” se datorează acţiunilor americane care au antagonizat Rusia şi China. Faptul că la conducerea Indiei a ajuns un lider naţionalist care din 2002 se află sub sancţiuni personale impuse de Departamentul de Stat al SUA şi faţă de care Washingtonul nu a găsit de cuviinţă să-şi ceară scuze nu a făcut altceva decât să cimenteze noul bloc în ciuda contradicţiilor existente între membrii acestuia. Chiar şi presa occidentală constată cu tristeţe că Narendra Modi, noul lider indian, întotdeauna a găsit „covor roşu” şi „interlocutori atenţi” la Beijing în perioada cât a fost în opoziţie.

Conform datelor publicate de RT, chiar şi liderii occidentali, prezenţi la reuniunea clubului Bilderberg sunt profund deranjaţi de scenariul în care noul bloc anti-american va deveni un pol de atracţie pentru toate ţările asiatice care se simt ameninţate de „diplomaţia americană” care de obicei ia forma unor „revoluţii controlate” şi susţinute prin bombardamente. Dacă Occidentul nu va reuşi să blocheze aceste proces, atunci în scurt timp va rămâne fără colonii exploatabile şi fără influenţă în afara Americii de Nord şi Europei de Vest.

Printre soluţiile avansate de analiştii occidentali şi printre opţiunile vehiculate în cadrul şedinţelor Bilderberg se numără „seducerea Iranului”, adică relaxarea sancţiunilor şi reducerea presiunii asupra programului nuclear iranian în speranţa atragerii Teheranului într-o relaţie mai apropiată cu Occidentul. În acelaşi timp, Roger Boyes propune ca Vestul să „curteze” India, iar Rusia să fie ruptă de China prin inducerea ideii că Moscova este un „aliat inferior” în relaţia cu Beijingul.

Este profund simptomatic că atât analiştilor cât şi decidenţilor occidentali nu le trece prin cap idea de a oferi participanţilor la alianţa anti-americană o prietenie reală sau nişte concesii serioase. Cel mult, li se propune marea bucurie de a fi trataţi ca membri de mâna a două şi nu ca membri de mâna a treia a societăţii globale în care locul privilegiat îl ocupă elitele occidentale. Nu se propune o cooperare onestă, ci cel mult „ridicarea sancţiunilor” sau „reducerea presiunii” în speranţa ca elitele ţărilor vizate vor fi atât de fericite de faptul că au fost graţiate încât să se înhame benevol în jugul occidental. Această situaţie arată clar că elita americană şi filoamericanii din elita politică europeană sunt blocaţi în propria megalomanie. Cu cât vor insista mai mult să trateze restul lumii ca pe o adunătură de sclavi, cu atât mai puternică şi mai atrăgătoare va deveni alianţa anti-americană eurasiatică.

Valentin Mândrăşescu

CONGO 04-06-2014 - 00:11

Федера́льная слу́жба безопа́сности Росси́йской Федера́ции (ФСБ России) — федеральный орган исполнительной власти Российской Федерации, осуществляющий в пределах своих полномочий решение задач по обеспечению безопасности Российской Федерации.[2] ФСБ России наряду с СВР, ФСО, ГФС, ФСТЭК и Службой специальных объектов относится к «силам и средствам обеспечения безопасности», то есть спецслужбам. Наделена правом ведения предварительного следствия и дознания, оперативно-розыскной и разведывательной деятельности. В ФСБ России предусмотрена воинская и федеральная гражданская госслужба.

CONGO 04-06-2014 - 00:26

Am uitat sa zic: SA CRAPE RUSIA IN 4!

CONGO 04-06-2014 - 00:12

21 декабря 1993 года Президент России Б. Н. Ельцин подписал указ об упразднении Министерства безопасности Российской Федерации и о создании Федеральной службы контрразведки Российской Федерации (ФСК России). 3 апреля 1995 года Президент подписал Федеральный закон «Об органах федеральной службы безопасности в Российской Федерации», вступивший в силу 12 апреля 1995 года. В соответствии с ним, по решению Президента Российской Федерации, ФСК России была переименована[3] в Федеральную службу безопасности Российской Федерации, при этом не проводилось организационно-штатных мероприятий, сотрудники службы (включая директора и его заместителей) оставались на своих должностях без переназначений и переаттестаций. 23 июня 1995 г. соответствующие изменения «задним числом» были внесены в структуру федеральных органов исполнительной власти[4]. Этим же указом были утверждены положение о службе и структуре её центрального аппарата, повторявшей структуру ФСК за некоторыми исключениями (воссоздано следственное управление, появилось управление специальных операций, а секретариат преобразован в управление делами).

Указом Президента РФ от 20.12.1995 N 1280 «Об установлении Дня работника органов безопасности Российской Федерации» — был установлен праздник — День работника органов безопасности Российской Федерации, который отмечается 20 декабря.

14 августа 1996 года официальное наименование службы было изменено с «Федеральная служба безопасности Российской Федерации» на «Федеральная служба безопасности России». 9 сентября 1996 года переименование было отменено.

В мае 1997 г. произведена крупная реорганизация центрального аппарата: из 22-х управлений осталось 5, остальные сгруппированы в 5 департаментов[5].

11 марта 2003 года Президент Российской Федерации В. В. Путин своим указом передал функции Федеральной пограничной службы Российской Федерации и часть функций ФАПСИ в ведение ФСБ.

В июле 2004 г. произведена следующая крупная реорганизация центрального аппарата: вместо департаментов созданы службы Федеральной службы безопасности, количество заместителей директора уменьшено с двенадцати до четырёх (включая двух первых)[6].

CONGO 04-06-2014 - 00:20

A MURIT KGB-ul, TRAIASCA FSB-ul! REFORMA SERVICIILOR SECRETE RUSESTI

Autor: Alexandru Danilov

Comitetul Securităţii Statului(KGB) , ca instrument al terorii statului sovietic a avut întotdeauna un statut privilegiat. Rolul său de poliţie politica ,a făcut din KGB să acţioneze” ca un stat în stat” având în vedere influenţa sa enormă în rândul organelor de conducere al URSS. Poziţia KGB a crescut exponenţial mai ales în perioadele de tulburări politice la nivelul forurilor de conducere a Moscovei.Nu este deloc întâmplător faptul că fostul director KGB , Yuri Andropov a ajuns să ocupe funcţia de secretar-general al PCUS.

Noul serviciu secret al Federaţiei Ruse numit FSB este un succesor credincios al KGB având în vedere că i-a preluat personalul şi metodele de lucru.

Influenţa serviciilor secrete în statul rus a rămas la fel de puternică dacă o comparăm cu perioada KGB-ului. Ascensiunea lui Vladimir Putin la conducerea Rusiei , este un produs al acestui control exercitat de FSB în societatea rusă. Criza din Rusia care a succedat colapsul URSS a fost privită de acest grup de putere ca fiind o oportunitate de a acapara puterea la Kremlin. Pentru a-şi consolida puterea ,noii oameni de afaceri şi politicienii ruşi cu rădăcini în KGB nu au ezitat să încheie parteneriate chiar cu grupările de crimă organizată.

Noul FSB nu s-a ferit să se implice în asasinate politice, afaceri dubioase şi încălcări ale drepturilor omului . Este dovada că actualul serviciu rus de informaţii a învăţat foarte bine tehnicile KGB-ului.

Priorităţile viitoare serviciilor secrete ruse

Priorităţile viitoare ale FSB pe plan intern ,aşa cum au fost ele trasate de Putin în februarie 2013 , sunt legate de combaterea activităţii organizaţiilor non-profit văzute ca fiind nişte factori de presiune asupra politicii ruse.

Regimul Putin percepe aceste organizaţii ca fiind potenţiale elemente destabilizatoare pentru societatea rusă . Această iritare a conducerii ruse vine din faptul că organizaţiile non-profit sunt singurele care mai prezintă abuzurile pe care le săvârşeşte Kremlinul împotriva propriilor cetăţeni. Moscova vede activitatea acestor ONG-uri ruseşti ca pe o ingerinţă a guvernelor occidentale , bazându-se pe faptul că sursa de finanţare a acestor organizaţii este din străinătate. În Rusia , libertatea de expresie este un drept garantat de constituţie , dar în practică supus cenzurii serviciilor de informaţii ruseşti.

În ceea ce priveşte contraspionajul , el va rămâne şi pe viitor o prioritate pentru FSB. Conform raportului de pe 2012 , FSB a neutralizat activitatea unui număr de 181 spioni străini care urmăreau sustragerea de informaţii din sfera militară, economică şi politică. Deasemenea se urmăreşte strângerea de informaţii legate de reţelele teroriste , în special cele ce operează în Caucaz.

Până în 2014 , FSB intenţionează să deţină controlul absolut asupra informaţiilor din spaţiul informatic rusesc. Nu este deloc întâmplătoare decizia lui Putin de a acorda azil lui Eduard Snowden, acuzat de SUA că a divulgat informaţii clasificate ale NSA(Agenţia Naţională de Securitate) referitoare la sistemele de supraveghere în masă din SUA şi Marea Britanie. Furnizorii de servicii internet din Rusia vor fi obligaţi să instaleze sisteme care să înregistreze toate transferurile de date efectuate de utilizatori. Deasemenea FSB vrea să obţină dreptul de asculta convorbiri telefonice , fără nevoia de a obţine un mandat judecătoresc în acest sens.

Multe dintre aceste măsuri luate de FSB sunt foarte asemănătoare cu practicile KGB din trecut. Influenţa sa în Rusia este comparabilă cu influenţa KGB-ului în URSS. FSB este un KGB renăscut sub un alt nume.

CONGO 04-06-2014 - 00:29

Am uitat sa zic: SA CRAPE MOSKOVA IN 4, precum a crapat Rusia in 4!

salut 04-06-2014 - 00:31

O idee extraordinara:

„Priorităţile viitoare ale FSB pe plan intern ,aşa cum au fost ele trasate de Putin în februarie 2013 , sunt legate de combaterea activităţii organizaţiilor non-profit văzute ca fiind nişte factori de presiune asupra politicii ruse.”

==========================

Adica, ONG-urile lui Soros. N-avem noi norocul sa fie vreun SRI sa se inspire de la FSB, nu-i asa? Nu gasim un astfel de patriot !

Barvo mai secatura cu 20 de nick-uri. Asa-i frumos, sa pop.ularizezi lucrurile bune !

CONGO 04-06-2014 - 00:12

В соответствии со статьёй 8 Федерального закона от 3 апреля 1995 г. № 40-ФЗ «О федеральной службе безопасности»,[2] деятельность органов ФСБ осуществляется по следующим основным направлениям:
контрразведывательная деятельность;
борьба с терроризмом;
защита конституционного строя;
борьба с преступностью;
разведывательная деятельность;
пограничная деятельность;
обеспечение информационной безопасности;

Иные направления деятельности органов ФСБ определяются федеральным законодательством:
борьба с коррупцией[7].

Права и обязанности Федеральной службы безопасности Российской Федерации установлены статьями 12 и 13 федерального закона «О федеральной службе безопасности» № 40-ФЗ

CONGO 04-06-2014 - 00:16

Структура органов ФСБ

К органам федеральной службы безопасности относятся:[2]
Федеральная служба безопасности Российской Федерации: Аппарат Национального антитеррористического комитета
Служба контрразведки
Служба по защите конституционного строя и борьбе с терроризмом
Служба экономической безопасности
Служба оперативной информации и международных связей
Служба организационно-кадровой работы
Служба обеспечения деятельности
Пограничная служба
Научно-техническая служба
Контрольная служба
Центры, управления

управления (отделы) ФСБ России по отдельным регионам и субъектам Российской Федерации (территориальные органы безопасности);
пограничные управления (отделы, отряды) ФСБ России (пограничные органы);
другие управления (отделы) ФСБ России, осуществляющие отдельные полномочия данного органа или обеспечивающие деятельность органов ФСБ (другие органы безопасности);
авиационные, железнодорожные, автотранспортные подразделения, центры специальной подготовки, подразделения специального назначения, предприятия, образовательные учреждения, научно-исследовательские, экспертные, судебно-экспертные, военно-медицинские и военно-строительные подразделения, санатории и иные учреждения и подразделения, предназначенные для обеспечения деятельности федеральной службы безопасности.

CONGO 04-06-2014 - 00:21

Am uitat sa zic:

SA CRAPE RUSIA!

Cioxe 04-06-2014 - 00:32

Iob tvaiu jinu !

CONGO 04-06-2014 - 00:42

Am uita sa zic ca ma pis pe Moskova si cac in folofoanca Macii Rusia curva dracului!

CONGO 04-06-2014 - 00:34

CRIMELE LUI PUTIN SUNT ARHICUNOSCUTE, ESTE-ERA OFITER FSB, DECI PRIN ESENTA CRIMINAL.

Puciul din 19-21 august 1991 a fost cel care a compromis definitiv KGB-ul din rolul său de garant al securităţii statului . Directoul KGB Kriucikov a fost direct implicat în sprijinirea tentativei de lovitura de stat orchestrată de grupul comuniştilor conservatori.

O parte din serviciile de informaţii sovietice a încercat să se disocieze de acţiunile lui Kriucikov .În perioada de izolare la vila sa din Crimeea , Gorbaciov a fost păzit de gărzi de corp KGB loiale cărora li se opuneau trupele de grăniceri ai KGB susţinătoare a puciului. Pe lângă Kriucikov în grupul puciştilor cu legături în KGB mai făcea parte generalul locotenent Iuri Plehanov, un fost comandant de gărzi în KGB. Plehanov a încercat să distrugă moralul gărzilor fidele lui Gorbaciov prin înlăturarea din funcţie a comandantului lor , generalul maior Vadim Medvedev. Faptul că şi asitentul lui Gorbaciov, Valeri Boldin , a făcut parte din conspiraţie, a dus la speculaţii referitoare la o posibilă infiltrare a sa ca informator de către KGB.

Divizarea din interiorul KGB a fost semnalată în cotidianul Rossiiskaia Gazeta(28 august 1991) şi de generalul maior Oleg Kalughin, cel mai proeminent critic al KGB, care ştia de la nişte persoane apropiate că în KGB se pregătesc arestări. Direcţia a VII a a KGB era cea care se ocupa de instruirea unui grup de comando denumit şi Grupul Alfa. Acest grup de luptători KGB de elită împreună cu serviciul de informaţii a ministerului de interne (divizia Dzerjinski) şi cu militari din divizia Tamaninskaia si Kantemirovskaia vor aduce tancurile în faţa clădirii Sovietului Suprem, actuala Dumă de Stat.

Viitorul preşedinte al Federaţiei Ruse , Boris Elţân ,a anticipat mişcarea puciştilor şi a organizat din timp un nucleu de rezistentă în interiorul Casei Albe, sediul viitoarei Dume de Stat a Rusiei. Un factor al eşecului grupării Alfa este că a pornit de la ipoteza că ordinele ei vor fi executate fără opoziţie. Din relatările lui Mihail Golovatov ,şeful grupului Alfa , reiese că de fapt trupele sale au ezitat să atace clădirea tocmai datorită faptului că erau conştienţi că vor provoca un masacru.

Imediat după această încercare de lovitură de stat, Colegiul KGB format din ofiţeri cu o lungă experienţă în serviciu s-au disociat categoric de acţiunile anti-constituţionale ale directorului Kriucikov . Era o încercarea de ultim moment a KGB de a-şi mai salva din onoarea adânc afectată. Prioritatea următoare pentru serviciile secrete sovietice era să-şi prezerve structurile.

Încercare ulterioară a lui Vadim Bakatin, ultimul director KGB de a demantela instituţia la ordinul lui Gorbaciov se încheie cu un eşec.

Pentru a avea parte de un nou început , vechile structuri ale KGB-ului adânc înrădăcinate în politica sovietică vor face tranziţia către FSB , noul serviciu de informaţii al Federaţiei Ruse. Printr-o adevarată metamorfoză ,FSB ajunge să fie un moştenitor fidel al zestrei lăsate de KGB.

Apariţia serviciului de securitate FSB

Chiar dacă KGB a dispărut oficial ca denumire, structurile sale nu au fost distruse o dată cu dispariţia URSS. Vechiul serviciu de spionaj a fost împărţit în facţiuni mai mici cu aceleaşi funcţii pe care le-a îndeplinit şi KGB-ul în trecut.Serviciul de Informaţii Externe a înglobat activităţile Direcţiei I a KGB. Agenţia Federală de Comunicaţii şi Informaţii Guvernamentale responsabilă de transmiterea informaţiilor secrete a preluat funcţiile Direcţiei a VII a şi Direcţiei a XVI a.

Aproximativ 10000 de trupe de la fosta Direcţie a IX a KGB s-au integrat în Serviciul Federal de Protecţie şi în Serviciul de securitate prezidenţial. Grupurile sunt responsabile de paza Kremlinului şi a altor obiective importante.

Structurile demantelate ale KGB au continuat să opună rezistenţă în acţiunile preşedintelui Elţîn de a scăpa de elementele vechiului sistem politic. Totul culminează cu criza constituţională din 1993 , atunci când Elţân decide să dizolve Sovietul Suprem al Rusiei. Tentativa de lovitură de stat care viza înlăturarea lui Elţân a fost sprijinită de noile servicii secrete organizate din KGB.

În consecinţă , administraţia Elţân reorganizează din nou serviciile de informaţii prin înfiinţarea Serviciului Federal de Contraspionaj(FSK) .care şi-a dovedit eficienţa în operaţiunile sub acoperire din Primul Război Cecen(1994-1996).

FSB (Serviciul Federal de Securitate) este înfiinţat oficial în 1995, în urma reorganizării FSK.În funcţiile îndeplinite de FSB intră combaterea terorismului şi a crimei organizate precum şi contraspionajul. În timpul acestei organizări mulţi dintre foştii agenţi FSK au fost siliţi să demisioneze, ajungând apoi să fie proeminenţi oameni de afaceri şi politicieni. Aceşti foşti agenţi au dezvoltat puternice reţele de influenţă care i-au ajutat să deţină controlul asupra multor coordonate din sfera poltică, socială şi economică . Influenţa serviciilor secrete în statul rus a rămas la fel de puternică dacă o comparăm cu perioada KGB-ului. Ascensiunea lui Vladimir Putin la conducerea Rusiei , este un produs al acestui control exercitat de FSB în societatea rusă. Criza din Rusia care a succedat colapsul URSS a fost privită de acest grup de putere ca fiind o oportunitate de a acapara puterea la Kremlin. Pentru a-şi consolida puterea ,noii oameni de afaceri şi politicienii ruşi cu rădăcini în KGB nu au ezitat să încheie parteneriate chiar cu grupările de crimă organizată.

Noul FSB nu s-a ferit să se implice în asasinate politice, afaceri dubioase şi încălcări ale drepturilor omului . Este dovada că actualul serviciu rus de informaţii a învăţat foarte bine tehnicile KGB-ului.

CONGO 04-06-2014 - 00:40

CAND INVADEAZA, RUSII VIOLEAZA SI UCID MAI INTAI FEMEILE

Zura Bitieva (ucisă împreună cu întreaga familie, în 2003), Elza Kungaeva (răpită, violată și ucisă în 2000), Nura Lulueva (răpită și ucisă în 2000), Zelimhan Murdalov (dat dispărut în 2001, presupus mort), Malika Umajeva (ucisă în 2002),

Antibasistul 04-06-2014 - 08:56

Cum se face ba CONGO CIONGO, ca astea enumerate de tine-s toate, jiidanci ca tine?

UnUL 04-06-2014 - 09:03

De unde ai mai scos imbecilitatea asta?

Antibasistul 04-06-2014 - 13:03

De ce vorbesti iarasi neîntrbat needucatule basist?

Antibasistul 04-06-2014 - 13:15

….neîntrebat…

pathfinder 04-06-2014 - 13:17

Bou cu tate.

UnUL 04-06-2014 - 13:37

„vorbești neîntrebat” („neîntrbat”???!) – copy-paste nr. 239
„vorbești neîntrebat” – copy-paste nr. 239
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.4131

Antibasistul 04-06-2014 - 14:13

Ma c…c pe tine!

Antibasistul 04-06-2014 - 14:14

PS. Și pe cacatfinder!

UnUL 04-06-2014 - 16:21

„mă c** pe tine” – copy-paste nr. 3711

Antibasistul 04-06-2014 - 23:45

Ma c…c pe tine!.

UnUL 05-06-2014 - 00:47

3712

Antibasistul 05-06-2014 - 01:18

Ma c…c pe tine!..

UnUL 05-06-2014 - 07:17

3713

Antibasistul 05-06-2014 - 08:59

Ma c…c pe tinee!

UnUL 05-06-2014 - 09:04

copy-paste nr. 3714

Antibasistul 05-06-2014 - 09:19

3715 oara ma c…c pe tine!

UnUL 05-06-2014 - 09:38

S-a marcat: 3715.

UnUL 05-06-2014 - 09:39

…dar teribil de căcăcios mai ești !

Antibasistul 05-06-2014 - 10:42

3716 oara ma c…c pe tine!.

CONGO 04-06-2014 - 00:51

DIVERSE CRIME RUSESTI

Ocupatia sovietica în Polonia a fost extrem de brutala. Între 1939 si 1941, peste 1,8 milioane de fosti cetateni polonezi au fost ucisi sau deportati.

În 1940, autoritatile sovietice au ordonat executarea a mai mult de 22.000 de cetateni polonezi, în special ofiteri de armata, dar si oameni de stiinta, politicieni, doctori, avocati, preoti si politisti, în în padurea Katyn.

Executarea a 300 de prizonieri de razboi polonezi la Ciepielów de soldatii Refimentului al XV-lea Motorizat German.

Populatia Kievului a scazut cu 90% între începutul deceniului al patrulea si 1945, din cauza foametei pricinuita de politica agrara a lui Stalin.

La sfârsitul razboiului, au fost semnalate cazuri de razbunari ale soldatilor Armatei Rosii împotriva populatiei civile din Germania.

Si cate si mai cate, milioane de oameni, milioane!

Cioxe 04-06-2014 - 23:25

jena tvaia sucika sasiod na oglu ?

salut 04-06-2014 - 03:00

Mda, numai un miliard de dolari pentru Iuropa. Normal, pantalonii maro trbuie distribuiti uniform in armata americana, nu doar in Iuropa. Uite, spre exemplu Flota Pacificului:

„Un avion de vanatoare rus, la un pas de coliziune cu un aparat american, intr-o tentativa de interceptare
de V.M. HotNews.ro
Marţi, 3 iunie 2014, 23:53 Actualitate | Internaţional

Un avion de vanatoare rus Su-27 a zburat periculos de aproape de un avion de recunoastere american, deasupra Oceanului Pacific, intr-o tentativa de interceptare denuntata drept „iresponsabila” de catre oficialii Pentagonului, relateaza The Washington Free Bacon.

Un aparat de tip RC-135 (pentru strangere de informatii din mediul electronic), apartinand fortelor aeriene americane, efectua un zbor de supraveghere la aproximativ 100 de kilometri de coasta rusa din Orientul Indepartat, la nord de Japonia, pe 23 aprilie, cand a avut loc incidentul, potrivit unor oficiali din domeniul apararii.

Avionul Su-27 a zburat in urmarirea aparatului RC-135, iar la un moment dat s-a inclinat intr-o parte pentru a-si dezvalui rachetele aer-aer, ca mai apoi sa se apropie la circa 30 de metri de carlinga, intr-o incercare de a intimida echipajul. Incidentul a fost filmat de membrii echipajului….”

Vitejie maxima…pantaloni maro pentru toata flota !

CONGO 04-06-2014 - 03:17

hahaha, ce vaca esti mai boule!

si nu se zice suhoi, ci corect se zice ori su-coi ori su-cacat la acele planoare.

salut 04-06-2014 - 03:24

Te certi cu HotNews, mai Itzik?

CONGO 04-06-2014 - 03:32

Sa nu uiti Darie – BLESTEMATA RUSIE E CIUMA PAMANTULUI, PTIU!

After the Romanian Army entered Bessarabia, at the time nominally part of Russia, in the early 1918, the new Soviet government severed all diplomatic relations and confiscated the Romanian treasure. The Romanian government tried to recover the treasure in 1922, but with little success. In 1935, the USSR did return a part of the archives, and in 1956 paintings and ancient objects, most notably, the Pietroasele treasure.

All the governments of Romania since World War I, regardless of their political colour, have tried unsuccessfully to negotiate a return of the gold and of the culturally valuable objects, but all Soviet and Russian governments have refused. The Soviet Union tried to use the treasure in the dispute over Bessarabia, however no agreement was reached.

Very little is known about the Treasure after the October Revolution, but it appears that during World War II all the valuables held by the Soviet state (and presumably of the Romanian state) were taken out from Moscow and sent toward the regions which were ‘not endangered’. However, it is clear that they were not kept sealed, as the agreement with the Romanian government said, as the chests of the archives which were returned in 1935 had obviously been rummaged through and many objects and documents were missing.

After the fall of the USSR, the Russian governments’ position toward the Romanian Treasure remained the same and various negotiations failed. The Romanian-Russian treaty of 2003 did not mention the Treasure; presidents Ion Iliescu and Vladimir Putin decided to create a commission to analyze this problem, but no advances were made.

Tache 04-06-2014 - 05:01

Prin anii 1927-1928, inainte de moartea regelui Ferdinand si a lui Bratianu, diplomatii romani din SUA au raportat la centrala MAE, de la Bucuresti, ca au vazut bijuteriile reginei Maria (parte a tezaurului) purtate de evreicele bogate din New York.

MI-5 04-06-2014 - 07:35

O dovada ca rusii sunt o banda de hoti.

UnUL 04-06-2014 - 08:17

Mai era nevoie de dovezi? Lucrul e cunoscut de toată lumea (cu excepția unor rusofili nătărăi sau a unor mercenari ca Tache).

Antibasistul 04-06-2014 - 08:33

Cei mai mari hoți din lume sunt basistii chiorului!!!

UnUL 04-06-2014 - 08:41

Aici vorbeam de popoare, cretinache? Dar dacă vrei să trecem la români, vezi marii escroci de la PSD, mereu pe locurile fruntașe în „top”!

Cioxe 04-06-2014 - 20:45

Da imparatu’ prostilor …dar p’aia de la psd…pnl…imgb.. .PDL .. plu ( aici cred ca esti inscris tu ))))) … nu-i vezi ?

Cioxe 04-06-2014 - 20:50

asta era pentru UnNUL…

Cioxe 04-06-2014 - 20:50

baietzi desteptzi…stai linistit , nu te mai frustra .
Pina si americanii cumpara AKM-uri !

UnUL 04-06-2014 - 07:24

Mda, sigur: o țară care renunță la propriul tezaur… pentru ce? Și-o fi spus că îi prisosește atâta aur. Plus că nu știa unde să-l depoziteze, așa că l-a făcut cadou Rusiei comuniste, s-o ajute să se pună pe picioare după Revoluție. (???!!)

Tache 04-06-2014 - 14:21

Sa nu uiti Darie – BLESTEMATA EVREIME ORGANIZATA E CIUMA PAMANTULUI, PTIU!

Evreimea organizata a furat de 3 ori tezaurul Romaniei in mai putin de 80 de ani. Nu se vorbeste nimic despre furtul tezaurului Romaniei de la manastirea Tismana, unde fusese ascuns in 1944 si despre furtul tezaurului sub obladuirea lui Mugur Isarescu. In prezent la BNR nu mai exista niciun gram de aur, doar tungsten suflat cu aur, pentru a pacali prostii. De aceea urasc eu poporul evreu !

tomi 06-06-2014 - 01:48

BA IMBECIL, CRETINULE DU-TE TU IN PI7DA MATII DEMENT EVADAT DE LA OSPICIU, BAGATI-AI AURUL IN CUR, MA TU BINE NU VEI MAI FI. Ma tache, ma-ta nu cumva era bolnava de sifilis de te-a avortat asa de imbecil?

tomi 06-06-2014 - 18:04

BA IMBECIL, CRETINULE DU-TE TU IN PI7DA MATII DEMENT EVADAT DE LA OSPICIU, BAGATI-AI AURUL IN CUR, MA TU BINE NU VEI MAI FI. Ma tache, ma-ta nu cumva era bolnava de sifilis de te-a avortat asa de imbecil?
Ma bestie TACHEEE, rusii tai au furat tot aurul Romaniei, 90 de tone de aur, toate picturile si tezaurul Romaniei este la Moskova ta bagami-si pulla in rusii tai, ai bestie, evreii ti-au furat aurul?, luati-ar Dumnezeu vederea sa fi orb pe veci blestematule, avem noi aur ca putem da si altora, cantitatile de aur din Israel sant cele mai mari din lume, ne trebuie noua aurul romanesc?. Iar in alta ordine de idei ce ai tu cu Romania, pana esti un rusneac imputit? Du-te tu imbecile si convige-ti fratii tai rusi sa restituie tezaurul romanesc evaluat la 50 miliade de dolari. Bagami-si pulla in crucea mattii, bestie.

salut 06-06-2014 - 18:14

Apel umanitar

Alo, pIZDRAIEL? Da-ti-i medicamentele lui Strulache, e la un pas de criza ! Tineti-l departe de obiectele taiose si colturile ascutite. Sterget-ii spuma de la gura. Aduceti doi-trei infirmieri zdraveni si camasi cu maneca lunga…cat mai lunga.

salut 06-06-2014 - 18:15

stergeti-i…., bineinteles

tomi 06-06-2014 - 18:32

SI voi santeti in dublura salut-tache, digital-urbos? Ma futt in botul vostru putred asa pe rand la fiecare. Ce ba loaza salut-adio, tache te-a luat avocat? lingei-o imbecilului dar vezi sa-i bei si sperma, nu lasa nimic pierdut.

pathfinder 06-06-2014 - 18:34

„dublura salut-tache”
Asta chiar ar fi interesant!

Tache ar fi diliul iar salut nervosul.

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

tomi 06-06-2014 - 18:42

Corect, domnule, incepi sa vezi ce vad si eu, astia sant in tandem. Digital s-a dat de gol acum o luna, stiu precis cine este, dar inca ma joc cu el, sper ca crape grasanul de tensiune.

pathfinder 06-06-2014 - 18:52

Io vad putin mai bine.
Ca-s mai tinerel ca matale. 😉

Tache 06-06-2014 - 18:48

Pai vezi, mai tomi, gura pacatosului adevar graieste ! Te citez: „avem noi aur ca putem da si altora, cantitatile de aur din Israel sant cele mai mari din lume, ne trebuie noua aurul romanesc?” N-am vazut si n-am auzit de niciun evreu miner.

Acum nu va mai trebuie, ca l-ati furat deja. Dar acum 100 de ani, cand s-au intamplat evenimentele despre care facem vorbire, v-a trebuit. Ma abtin sa mai zic ceva de Soros (basescu) si de Rosia Montana…

tomi 06-06-2014 - 19:13

Blestemat sa fi imbecilule ce zace sub nickul tache, blesmati sa-ti fie copii si mortii din groape, Dumnezeu sa-ti ia vederea sa ai timp la a te gandi la pacatele tale. Nu ti-er rusine bestie imputita sa arunci mizeriile de mai sus? Evreii care erau imprastiati in lume, vanati si haituiti de razboaie, lasau casele si plecau unde puteau cu o amarata de valiza pe care si pe aceea vagabonzii le-o furau sau devastau, ei ma satana, ei au furat aurul lumii? Arzate-ar focurile iadului si mortii tai sa nu aibe liniste in veci. TU NU AI AUZIT DE MINE IN ISRAEL? TU? DAR CINE ESTI TU? UN NENOROCIT DE SCHIZOFRENIC? TU STI CEVA? DE UNDE BESTIE?, DIN RADIO RUSIA SI TOATE POSTARILE TALE CU INITIALELE DE… RU.?
TU NU VEZI CAT ESTI DE BLESTEMAT CRETINULE? AUR SE GASESTE NUMAI IN MINE? TU AI CEVA HABAR DESPRE CEVA DE PE LUMEA ASTA? NU AI IESIT IN VIATA TA DIN COLHOZUL TAU NENOROCITULE, TOATE INFORMATIILE CE LE AI SANT RU.
STRUCTURA GEOLOGICA A ISRAELULUI SE COMPARA CU AL ROMANIEI? ACOLO ESTE BOTZ SI NOROI, PAMANT, AICI ESTE TEREN PIETROS SI NISIP. AI AUZIT TU BESTIE DE GEOLOGIE? CE MINERII MA-TII VREI, MA PRIMITIVI SANTETI VOI RUSII, TU’TI CRUCEA MA-TII, BLESTEMAT SA FI CU TOTI AI TAI.
Ai auzit de tezaurele evreilor tainuite de mii de ani si cautate de toti amatorii din lume? Ai auzit de comorile de aur ale regatului evreu de pe vremea regelui David?, dinainte de ocupatia romana, inaite ca voi rusii sa fi coborat din copaci? ai auzit de miile de tone de aur ce-l detineau evreii in urma cu mii de ani?. Voi purtati pe vremea aceea podoabe de os si fier cand aici aurul era in cantitati imense. De unde sa fi auzit bestie, din colhozul tau?

urbos 06-06-2014 - 19:16

Ji danii au furat pe unde s-au dus. Ji danii, cum spui si tu, nu-s mineri, nu produc nimic. Paraziti demni de furnal.
Nu uita insa, munca te elibereaza.
Pana atunci, la furnal!

Cioxe 04-06-2014 - 23:39

iob tvaiu math !

Mircea 06-06-2014 - 05:53

Rexona ? Sapunul Cheia nu e mai bun ?

tomi 06-06-2014 - 17:54

Ma ciuma, tu esti rus, hai lasa-te de talente, tataie cioxe, esti aliosa sau serghei? bagamia-si sulla in rusii tai neam de betzivi, barbari si ciumati, raiosi si puturosi, Ma spune tu daca sant besttii mai gretzosi ca rusii, au vodca in vene in loc de sange. Ma tataie, cum este sa fi rus, nu-ti vine sa vomiti cand te privesti in oglinda?

CONGO 04-06-2014 - 03:41

Hahaha, dar Rusia nu a furat numai tezaurul Romaniei – RUSIA A FURAT SI 500 DE TONE DE AUR TEZAURUL SPANIEI.

The term Moscow Gold (Spanish: Oro de Moscú), or alternatively, Gold of the Republic (Spanish: Oro de la República), refers to the operation by which 510 tonnes of gold, corresponding to 72.6% of the total gold reserves of the Bank of Spain, were transferred from their original location in Madrid to the Soviet Union a few months after the outbreak of the Spanish Civil War.

This transfer was made by order of the government of the Second Spanish Republic, presided over by Francisco Largo Caballero, through the initiative of his Minister of Finance, Juan Negrín. The term also encompasses the subsequent issues relating with the gold’s sale to the USSR and the use of the funds obtained

@@@@@ —- On May 1936, shortly before the start of the Civil War, the Spanish gold reserves had been recorded as being the fourth largest in the world.

SI ASA AU DISPARUL FARA URMA 500 DE TONE DE AUR.

Cioxe 04-06-2014 - 20:56

Si lu’ maica-ta I-a furat cerceii aia de alpaca !

tomi 06-06-2014 - 17:46

Auzi tu tataya cioxe, da sulla ta nu-i din alpaca?. Auzi tataie acolo la voi in colhoz nu se vinde alpacaua ca dupa cate stiu rusiilor le place acest aliaj, dupa cat sant de idioti il confunda cu argintul.

tomi 06-06-2014 - 17:53

Ma cioxe, au arestat-o pe piranda ta cand voia sa vanda verighete de aur in statia de metroului de pe Dorobanti- Vergului. Acum desigur ca nu am pretentia sa sti unde este acea statie, tu nu ai iesit inca din colhozul tau din rusia. Auzi tataie cioxe, piranda ta vindea verigheta de aur de 10 grame cu 100 de lei. Era o mica problema uitase etichete pe ele cu materia prima bronz. Aur garantat, bronz verificat. Ma BEY,, voi cei de la satra nu aveti limite la nesimtire, tu’ti crucea ma-tii bestie.

Mircea 04-06-2014 - 13:47

Într-unul dintre cele mai puternice discursuri pe teme de politică externă din preşedinţia sa, Barack Obama, aflat în Polonia, nu a lăsat loc de interpretări: statele baltice, statele central şi est Europene, cele care au luptat, în urmă cu 25 de ani pentru a-şi obţine democraţia, nu sunt singure în faţa agresiunilor Rusiei. „România nu este singură”, a subliniat preşedintele american, incluzând numele ţării noastre într-o enumeraţie, alături de Polonia, Estonia, Letonia, Lituania. „Nu sunt doar cuvinte goale”, a dat asigurări preşedintele SUA, care efectuează săptămâna aceasta un turneu european.

Cioxe 04-06-2014 - 20:59

Dar ce spune Obama de agresiunile Americii in ultimii 20 de ani ?…M ?

tomi 06-06-2014 - 17:55

Si cioxe piezdietz de rusneac imputit esti avortatul lui digital, te-a activat bestia, veti atirna pe acelasi copac. Vezi ba vierme nu uita sa aduci cu tine sapun ca doar nu crezi ca vom risipi pe tine rexona. Treaba ta daca vrei sa te chinuie latul pe gat treaba ta, sti bine ca fara sapun vei muri incet in chinuri pana se strange pe beregata. Celalt, cel care te-a avortat, grasanul digital va crapa usor la cele 120 de kilograma are sa-i zboare capatzana. Si acum mars in pi7da matii ca nu am timp de tine.

Tache 04-06-2014 - 13:49

Cuvintele lui Jirinovski, asupra cărora vrem să ne oprim, sunt următoarele: „Dar unde e tot aurul pe care l-a avut Rusia, bijuteriile? Tot ce a strâns țarul și poporul rus timp de o mie de ani a fost dus peste hotare, în Occident.” Teribilă dezvăluire! Așadar tezaurul Rusiei, al Țarului, „tot ce a strâns poporul rus timp de o mie de ani” a luat calea Occidentului, tot aurul și toate bijuteriile, tot tezaurul Țarului, cu siguranță tezaurul cel mai mare din lume, a fost scos din Rusia! Și unde a ajuns?!

http://www.ziarulnatiunea.ro/2013/05/23/tezaurul-rusiei-tariste-si-tezaurul-romaniei-au-ajuns-in-occident/

Mircea 04-06-2014 - 13:58

Tache
Jirinovski e cea mai credibila sursa ruseasca. Chiar si Putin nu face o miscare fara sa-l intrebe pe Jirinovski daca e bine sau rau. Noi il avem pe Vadim (cel mai mare patriot roman cu nume rusesc) dar nu stim sa-l apreciem la justa lui valoare.

Tache 04-06-2014 - 14:24

Exista informatii destule pe internet, dar cand le postez imi sunt sterse postarile. Nu este vorba de Jirinovski, sursele sunt multiple.

Mircea 04-06-2014 - 15:34

Mie imi sunt sterse postarile cind ma pune necuratul sa-i citez (cu ghilimelele si precizarile de rigoare) pe intelectualii antibasisti care lupta aici. Asa ca am decis sa-i ignor ca altfel vorbesc singur.. Probabil ca ai si tu unele formulari care nu cadreaza cu formatul extrem de civilizat al ziarului. Jirinovski nu face nici el parte dintre cei carora li se poate acorda acces liber la postari.

salut 04-06-2014 - 15:49

Invata sa vorbesti civilizat, patibulare cu inima ca un cur si nu-ti sterge nimeni plangaciunile vide de idei.

pathfinder 04-06-2014 - 15:57

Hai sa numaram!
Total: 0 idei.

ZERO!
Patibulare…

pathfinder 04-06-2014 - 15:59

Binenteles numaram ideile mancurtului…

digital 04-06-2014 - 16:04

pathfinder
04-06-2014 at 15:59
evident!
credeam că o fuți pă mătta, da m-am înșelat!

pathfinder 04-06-2014 - 16:10

Numa’ tu poti sa faci asa grozavie…

UnUL 04-06-2014 - 16:40

@Pathfinder
dar când ai găsit dumneata măcar o idee valabilă la ipochimenii ăștia. Salaud are câteva pseudo-idei repetate la infinit, la fel de stupide ca el, degețel nu a avut în viața lui o idee, el are treabă doar cu mamele, cu obsesiile sexuale (semn al unor cumplite frustrări) și cu scatologicul.

tomi 06-06-2014 - 02:56

ma tache, Jirinovski este cumva ala pe care stalin l-a spanzurat de poarta kremlinului?

Tache 06-06-2014 - 04:11

Tomi, stiai ca unul dintre ideologii regimului Putin, ultraortodoxul Aleksandr Dughin, a spus că “A treia Roma, al Treilea Reich şi Internaţionala a Treia sunt elemente ale revoltei împotriva lumii moderne.” ?

UnUL 06-06-2014 - 08:21

Pe cine interesează aberațiile proferate de „Dugheana” în chestiune ?

Tache 04-06-2014 - 14:27

Tezaurul României: lucruri pe care Bruxelles-ul nu ar vrea să le aflaţi

O anchetă de Radu Golban

http://adevaruldespredaci.ro/tezaurul-romaniei-lucruri-pe-care-bruxelles-ul-nu-ar-vrea-sa-le-aflati/

Tezaurul Romaniei a ajuns la Berlin, de la Berlin la Paris si de la Paris la New York.

Mircea 04-06-2014 - 15:38

Pe de alta parte chiar rusii au recunoscut ca tezaurul nostru este la ei si se discuta de mult pe tema asta asa ca renunta la „adevarurile” astea si cauta alte surse mai credibile si mai istorice cu adevarat.

Mircea 04-06-2014 - 15:39

De exemplu cauta surse oficiale de la BNR care stiu cel mai bine unde a plecat tezaurul si au acolo si mii de acte oficiale in acest sens.

Mircea 04-06-2014 - 15:41

Imi amintesc ca o parte din tezaur a fost returnat de rusi in perioada comunista cu surle si trimbite deci chestia cu Paris, Berlin etc. e cusuta cu ata alba pe fond negru.

UnUL 04-06-2014 - 16:19

O parte infimă; printre care Cloșca cu puii de aur”.

Cioxe 04-06-2014 - 21:02

Numai la BBQ te gindesti , NULulitateo !

UnUL 06-06-2014 - 08:30

BBQ ? Asta o fi însemnând Barbecue ? (:))

UnUL 06-06-2014 - 08:31

Nu mi-a ieșit : 🙂

tomi 06-06-2014 - 18:36

Tache
04-06-2014 at 14:27

Tezaurul României: lucruri pe care Bruxelles-ul nu ar vrea să le aflaţi

Tezaurul Romaniei a ajuns la Berlin, de la Berlin la Paris si de la Paris la New York.
====
ma bestie tache, grea boala schizofrenia asta. Ma loaza acolo la voi in colhoz in rusia ma-tti nu aveti psihiatru?, sau felcer cum ziceti voi, Ma da tie ti-e bun si un veterinar.

Tache 04-06-2014 - 13:56

Tezaurul Rusiei țariste și tezaurul României au ajuns în Occident?

Unde este aurul pe care l-a avut Rusia? L-au dus bolșevicii în Occident, odată cu aurul românesc !

http://ioncoja.ro/marele-manip.ulator/tezaurul-rusiei-tariste-si-tezaurul-romaniei-au-ajuns-in-occident/

Cioxe 04-06-2014 - 20:53

Tache … pai vroiai sa-l dea Romaniei inapoi ?
Tu nu vezi ca si irigatziile lu’ nea Nicu s-au furat ?

ValVerde 04-06-2014 - 21:10

Tu-i in gura de rusi, ca au furat irigatiile cu tot cu apa…

salut 04-06-2014 - 21:08

Hahaha, toate nulitatile ce sug cacarezele chiorului se plang de „Tezaur”, da’ nici una, absolut nici una nu se intreaba de ce Chiorul, Imbecilul National, a desfiintat comisia comuna, romano-rusa, infiintata pe vremea lui Iliescu, care – de bine, de rau – scormonea pe subiectul asta.

Imbecili basisti, antiromani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult