Ofiţeri americani sosesc în Israel | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Ofiţeri americani sosesc în Israel

Ofiţeri americani sosesc în Israel

scris de M.A.
2 afisari

Ofiţeri ai armatei americane au început în ultimele zile să debarce în Israel pentru a coordona pregătirea apropiatelor manevre comune cu armata israeliană, semnalează presa israeliană.

Ofiţeri americani sosesc în Israel

Ofiţeri americani sosesc în Israel

Aceşti ofiţeri au sarcina de a superviza sosirea în Israel, la 14 octombrie, a sute de militari americani pentru manevre ce vor dura trei săptămâni, precizează Yediot Aharonot, potrivit căruia este vorba de cele mai importante exerciţii militare desfăşurate în comun de SUA şi Israel, transmite Moldpres. Cu această ocazie, vor fi testate diversele reţele de apărare antiaeriană ale Israelului, ca şi baterii de rachete antirachetă „Hetz” şi sistemul său de interceptare de rachete „Iron Dom”, potrivit cotidianului.

Aceste manevre se vor desfăşura în contextul în care Israelul, SUA şi o mare parte a comunităţii internaţionale acuză Iranul că doreşte să se doteze cu arma nucleară sub acoperirea programului său civil, acuzaţie pe care Teheranul o respinge categoric.

6 comentarii

BULA 08-10-2012 - 12:24

Tot acuzati Iranul ca vrea sa se doteze cu arme nucleare, dar nu discutati nimic despre sutele de focoase nucleare ale Israelului, cu care poata sa distruga toata Europa. Va este frica de evrei, de nu ii puneti sa se dezarmeze nuclear ? Ar trebui ca securitatea Israelului sa fie garantata de ONU si Israelul sa renunte la armele nucleare, ca su ne existe motiv ca tarile arabe sa doreasca sa-si faca bombe atomice.

Huhu Ciu 08-10-2012 - 15:00

E clar, le e frica de evrei, sint slugile evreilor, lasa Iranul si tarile arabe sa-si faca bombe atomice pentru echilibru!

Lupu Ardelean 09-10-2012 - 23:26

„Ar trebui ca securitatea Israelului sa fie garantata de ONU”…
Chiar daca esti numai dascal nu poti sa fi asa de prost sa nu-ti dai seama ce garantie poate Israelul primi de la aceasta organizatie de impotenti care stau cu bratzele incruisate cand 35000 de sirieni sunt macelariti…Israelul va renunta la arama nucleara , daca o detine, cand se va instaura pace totala in Orientul Mijlociu.

DXN 08-10-2012 - 19:20

Nerusinato!

Erwin.de 09-10-2012 - 15:32

Scheisse!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult