Acasa InternationalExterne Ofiterul de politie din Manila care a tinea ostatici 15 turisti a fost ucis

Ofiterul de politie din Manila care a tinea ostatici 15 turisti a fost ucis

scris de Ziua Veche
29 Afisari

.Politia din Filipine a luat cu asalt luni autobuzul in care un fost ofiter de politie, concediat, tinea ostatici 15 turisti din Hong Kong, iar mass media locala a relatat ca rapitorul a fost ucis, alaturi de patru dintre turisti.

Au fost vazuti politisti indepartand un corp neinsufletit din partea din fata a autocarului, inainte ca fortele de ordine sa intre in autovehicul. Cel putin patru pasageri au parasit masina in viata, dar imagini televizate au aratat si corpuri ce pareau neinsufletite, informeaza Agerpres.

Un medic a indicat ca au fost ucisi cel putin patru turisti dintre ostatici. Sfarsitul acestei zile de blocaj a venit la peste o ora dupa ce forte speciale ale politiei au inconjurat autobuzul, imediat dupa ce se facusera auzite o serie de focuri de arma.

Un purtator de cuvant al politiei din Manila a precizat ca ofiterii de politia au tras in cauciucurile autovehiculului pentru a-l imobiliza. Atacatorul, Rolando Mendoza, de 55 de ani, inarmat cu o pusca de asalt M-16, a oprit luni dimineata autobuzul la bordul caruia se aflau 15 oameni.

Mendoza a fost dat afara din politie in 2008 dupa ce a fost acuzat de viol, extorcare si infractiuni legate de droguri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult