Acasa InternationalExterne Olanda blochează aderarea României la Schengen până în 2012

Olanda blochează aderarea României la Schengen până în 2012

scris de D.S.S.
5 afisari

Guvernul olandez se va pronunţa în 2012 în privinţa cererilor de aderare a României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, după o perioadă de probă pentru cele două ţări, a anunţat joi ministrul pentru Imigraţie, Gerd Leers. „Este încă prea devreme pentru a lua o decizie şi va dura fără îndoială până vom fi în măsură să facem acest lucru„, a declarat el, la o zi de la votul Parlamentului European în favoarea aderării celor două ţări, membre UE din 2007.

Olanda blochează aderarea României la Schengen

Pentru integrarea unor noi membri, este necesară unanimitatea celor 26 de state membre ale spaţiului Schengen.

Trei ţări din cadrul UE, Marea Britanie, Irlanda şi Ciprul, nu se află în acest spaţiu, la care au aderat în schimb Elveţia, Norvegia, Islanda şi Lichtenstein, care nu sunt membre ale Uniunii Europene.

Le cerem noilor ţări să controleze efectiv frontierele noastre comune şi este imperativ ca reformele judiciare din România şi Bulgaria să fie efective şi ireversibile„, a insistat ministrul olandez.

Guvernele ţărilor membre ale spaţiului Schengen aşteaptă publicarea, în iulie, a raportului Comisiei Europene privind reformele justiţiei şi corupţiei din cele două ţări.

„Vom analiza cu atenţie acest raport”, a declarat Leers, după care a subliniat că decizia Guvernului său va dura „un pic de timp”. Perioada de probă ar trebui să dureze până la viitorul raport al Comisiei, prevăzut în 2012, a precizat o sursă olandeză.

4 comentarii

tanase marian 09-06-2011 - 13:23

excelentele voastre andraznesc sa antreb asta an ipoteza an cre mi priveste antradevar cineva anscrisul an afaraunor derbedei care se tot minuneaza handicapatii de ce eu un securist bosorog ma adresez auditoriului cu formula ,,excelentele voastre,,………. asadar antrebce credibilitate mai avem an timp ce an romania suzista crima si dezordinea la nivel national,,…..astfel la un ,,a. v. c. ,, grav de acum sase ani am gasit toti medicii militari beti an cabinet si care m au ambolnavit prin neprezentare,,………………recent la clinica fundeni un derbedeu medic bolnav psihic,m a dat afara anstrada cand i am plans drama de la spitalul m. i. ma taram an fata acestui degenerat,,. este acest animal si medic un subordonat al doamnei prof. dr. virginia ion de la neurologie etajul trei fundeni unde oare se mai antampla asa ceva decat an romania grav afectata moral,,…..ce dorim legat de spatiul shengen daca subzista an romani infractori sihoti de drept comun cum dorim sa ne aliniem an randurile lumii europene cu asa o situatie grava,,……………..scriu si nu ma ajuta nimeni eu muncesc de la 16 ani si vine un cap turtit de premier sigur ca este nemuritor dupa pasii hotarati pe care i face an ritm de circ si mi spune ca stau cumanaantinsa la guvern,,..veti fi batutide dumnezeu dragi demnitari nu va trece mult si veti sta voi cu mana antinsa a ruga antr o puscarie,,…………….. multumesc pentru agreerea materialului meu,,.nihil sine deo,,……………marian,. de fapt securist cinstit m. m. an rezerva,,………. sa va ierte bunul dumnezeu cand va afiliati si voi criminalilor lumii,,…………..

Ciu Huhu 09-06-2011 - 14:28

Oricine poate vedea ca in Romania nu-i democratie, nici stat de drept, iar coruptia, mai ales la vami, e imensa!

Ewiak Ryszard 09-06-2011 - 22:11

Aceasta este amurgul al Uniunii Europene. Biblia spune: „La vremea hotărâtă [regele cel de la miazănoapte = Rusia] va reveni” (Daniel 11:29a). Aceasta înseamnă, de asemenea, dezintegrarea Uniunii Europene şi NATO.

urbos 09-06-2011 - 23:42

De unde se deduce?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult