Acasa InternationalExterne Olanda şi-a schimbat numele de la 1 ianuarie 2020

Olanda şi-a schimbat numele de la 1 ianuarie 2020

scris de Misu Andrei
305 afisari

Olanda nu va mai exista, în actele oficiale, din acest an. Începând cu 2020, ţara şi-a schimbat numele şi va purta de acum titulatura oficială de „Ţările de Jos” (Netherlands). Potrivit agenţiei de presă BGNES, schimbarea îi va costa pe olandezi 200.000 de euro din bugetul de stat.

De la instituţii publice şi locale, la instituţii de presă şi companii private, toate trebuie să treacă şi să folosească noua denumire. Conform sursei citate, guvernul speră ca prin această modificare ţara să scape de eticheta de „ţară a drogurilor şi a prostituţiei”.

În acest sens, autorităţile din Amsterdam vor să înlocuiască şi denumirea celebrului „Cartier Roşu” pe care vor să o schimbe cu De Wallen, numele istoric al zonei.

2 comentarii

Vlad Tepes 04-01-2020 - 00:13

Poate se scufunda in mare, sa scape lumea de ea !

SabinA 04-01-2020 - 14:24

Parca asa se numea si nesimtita firma de asigurari care a pagubit zeci de mii de romani, promitandu-le pensii pentru copii cand vor ajunge la maturitate si multe altele. A fost un JAF ORDINAR care le-a scapat prokurorilor Republicii Romania! Precizez ca Olanda detine prin persoane juridice si fizice 1.000.000 de hectare in Romania si prin sute de surse santajeaza Statul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult