Acasa InternationalExterne Om de afaceri, impuscat in cap la Moscova

Om de afaceri, impuscat in cap la Moscova

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Un om de afaceri rus a murit la spital, unde a ajuns la volanul masinii sale, dupa ce a fost impuscat in cap si in umar, luni, in casa scarilor din cladirea in care locuia, la Moscova, relateaza marti RIA Novosti, citand fortele de ordine.


Barbatul este directorul general al unei intreprinderi numite Gold Bear, potrivit sursei citate, insa AFP a constatat ca nicio firma cu acest nume nu apare pe Internetul in rusa, transmite Mediafax. „O persoana necunoscuta l-a atacat in casa scarilor cladirii de pe strada academician Anohin din Moscova, dupa care victima a mers cu masina la spital”, a declarat un reprezentant al fortelor de ordine. Omul de afaceri, care potrivit RIA Novosti avea rani multiple la cap si la umar, provocate de gloante, a decedat la spital. Asasinatele la comanda sunt o practica obisnuita in capitala rusa, la zece ani dupa promisiunea lui Vladimir Putin, atunci cand a preluat puterea in 2000, de a instaura „dictatura legii”. Foarte putine astfel de cazuri sunt rezolvate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult