Acasa InternationalExterne Omar ben Laden, fiul liderului Al Qaida, va avea gemeni

Omar ben Laden, fiul liderului Al Qaida, va avea gemeni

scris de Ziua Veche
0 afisari

.O mama surogat din Marea Britanie, Louise Pollard, care a fost de acord sa poarte un nepot al lui Osama bin Laden, a aflat ca este insarcinata cu gemeni, potrivit unei ecografii realizate la opt saptamani de sarcina, intr-o clinica privata, relateaza The Daily Mail, citat de Mediafax.

Gemenii au fost conceputi prin inseminare in vitro, utilizand sperma lui Omar ben Laden, fiul lui Osama ben Laden, si ovulele sotiei britanice a acestuia, Zaina, in varsta de 54 de ani, care inaintea casatoriei se numea Jane Felix-Browne.

Casatoriti in 2007, cei doi nu au putut concepe un copil. Ei au contactat-o pe Louise Pollard, in varsta de 24 de ani, prin intermediul unui site care ofera servicii ale mamelor surogat. Ea a purtat anterior, copiii altor doua cupluri.

Omar locuieste in Qatar si are interdictie de a patrunde pe teritoriul britanic, dar, sotia acestuia, originara din Cheshire, doreste ca cei doi copii sa fie scolarizati in Marea Britanie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult