Acasa InternationalExterne Operațiune de amploare a poliției în Germania

Operațiune de amploare a poliției în Germania

scris de S. P.
7 afisari

Trei bărbați au fost arestați în cadrul operațiunii de amploare a poliției desfășurate sâmbătă în orașul Chemnitz, estul Germaniei, care vizează găsirea unui sirian suspectat de plănuirea unui atentat cu bombă, relatează DPA.

operatiune politie germaniaCei trei sunt suspectați că ar avea legături cu sirianul Jaber Albakr, 22 de ani, suspectat de planificarea atacului, care a fugit în timpul raidului poliției.

Doi bărbați au fost arestați la gara din centrul orașului, iar cel de-al treilea în apropierea apartamentului vizat de forțele speciale ale poliției.

Explozivi foarte puternici au găsiți în apartamentul din orașul Chemnitz„, a afirmat poliția din landul Saxonia pe Twitter, adăugând a fost nevoie de evacuarea mai multor persoane din cartierul Fritz-Heckert-Gebiet ca măsură de precauție, relatează Reuters.

Sute de polițiști germani au fost desfășurați sâmbătă într-un cartier din orașul Chemnitz, estul Germaniei, pentru a găsi un sirian în vârstă de 22 de ani suspectat de plănuirea unui atentat cu bombă, relatează AFP și Reuters.

Poliția din landul Saxonia a anunțat sâmbătă că se află pe urmele lui Jaber Albakr, un sirian născut în ianuarie 1994, care este bănuit „de pregătirea unui atentat cu bombă”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult