Acasa InternationalExterne Osama Bin Laden ameninta Statele Unite

Osama Bin Laden ameninta Statele Unite

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Liderul Al Qaeda sustine ca ii va ucide toti cetatenii americani pe care organizatia sa ii va captura, daca Statele Unite vor decide sa-l execute pe Khalid Sheikh Mohammed, creierul atentatelor de la 11 septembrie 2001.

Potrivit BBC, in inregistrarea audio facuta publica de postul de televiziune Al – Jazeera, Bin Laden afirma ca, “in ziua in care Statele Unite vor lua aceasta decizie, ele vor lua si decizia ca orice american care va cadea in mainile noastre sa fie executat”. Liderul Al Qaeda a mai adaugat ca mesajul se refera atat la Khalid Sheikh Mohammed, cat si la alti patru suspecti. Pentagonul sustine ca Mohammed a recunoscut faptul ca el a fost cel care a organizat atacurile din New York si Washington, avocatii acuzarii urmand sa solicite pedepasa capitala pentru acesta. Capturat in Pakistan, in anul 2003, Mohammed a fost inchis si interogat la o inchisoare secreta a CIA, in 2006 fiind transferat la inchisoarea Guantanamo Bay, din Cuba.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult