Acasa InternationalExterne UPDATE. Ostatici la Ministerul eston al Apărării VIDEO

UPDATE. Ostatici la Ministerul eston al Apărării VIDEO

scris de C.P.
1 afisari

UPDATE 19,48. Bărbatul care a pătruns înarmat în Ministerul Apărării din Estonia a fost împuşcat mortal de poliţie, iar ostaticul a fost eliberat, informează presa locală, potrivit Agerpres.

Atacatorul, un militar în retragere, a luat ostatic un agent de pază şi apoi a pătruns în clădirea Ministerului Apărării, potrivit Xinhua. Ostaticul este în prezent în siguranţă, scrie www.err.ee. Pe de altă parte, AFP scrie că au existat doi ostatici şi că agresorul s-ar fi sinucis în timpul intervenţiei poliţiei.

Anterior, postul public de radio estonian informase că bărbatul fusese arestat şi că nimeni nu a fost rănit în incident.

–––––––––––––––-

Focuri de armă şi o explozie au fost auzite joi în clădirea Ministerului eston al Apărării din Tallinn, a anunţat agenţia de presă BNS, citând un purtător de cuvânt al ministerului, Peeter Kuimet.

Ministerul Apararii din Estonia

Ministerul Apararii din Estonia

Două persoane ar fi fost luate ostatice şi o alta ar fi fost rănită, potrivit informaţiilor furnizate de o altă agenţie, Delfi, citată de Mediafax.

Poliţia a primit un apel telefonic de la minister, joi după-amiaza, a anunţat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Aleksandra Solntseva.

„Oamenii au fost evacuaţi din imobil”, iar perimetrul a fost securizat de poliţie, a precizat ea.

O unitate a forţelor speciale de zece bărbaţi a intrat în imobil. Imediat, au fost auzite noi focuri de armă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult