Ministru cere uciderea realizatorului Inocenţei Musulamanilor | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Pakistan. Ministru cere uciderea realizatorului “Inocenţei Musulamanilor”

Pakistan. Ministru cere uciderea realizatorului “Inocenţei Musulamanilor”

scris de D.P.
2 afisari

Un ministru pakistanez a pus la bătaie o recompensă de 100.000 de dolari pentru cel care îl va omorî pe realizatorul filmului islamofob ‘Inocenţa Musulmanilor’, produs în SUA.

Musulmani la rugaciune

foto: Mediafax

“Anunţ că îi voi oferi 100.000 de dolari celui care îl va ucide pe acest blasfemator care l-a defăimat pe sfântul profet”, a declarat pentru presă la Peshawar, în nord-vestul ţării, ministrul pakistanez al căilor ferate, Ghulam Ahmed Bilur. “De asemenea, fac apel la talibani şi la fraţii al-Qaida să participe la această acţiune nobilă”, a adăugat ministrul, asigurând că, dacă avea ocazia, l-ar ucide chiar el pe autorul peliculei. ‘După aceea, pot să mă spânzure’, a conchis el.
Pakistanul a fost principalul focar musulman al manifestaţiilor împotriva filmului american anti-Islam. Vineri, după marea rugăciune, o manifestaţie la care au participat mai multe zeci de mii de persoane a degenerat pe alocuri în violenţe, făcând 21 de morţi şi peste 200 de răniţi.

4 comentarii

BULA 23-09-2012 - 09:28

E corect ce zice nenea asta, daca blasfemiatorul s-a luat de Tatal Ceresc al musulmanilor. Si cruciatii, ca sa nu zic de Inchizitie, au omorat oameni pentru blasfemie. Pe timpul lui Stalin erai impuscat pe loc, daca ziceai ca (,) comunismul (alta religie) e o tampenie.

Tache 23-09-2012 - 09:38

Dupa ce evreii au finantat acest film, s-au dus la o manastire romano-catolica din Latrun, langa Ierusalim, au dat foc usii de lemn si au scris cu vopsea pe pereti ” Iisus este o maimuta ”.

http://rt.com/news/catholics-christian-vandalism-hate-598/

Tache 23-09-2012 - 10:25

Cartelul bancilor centrale deține lumea în ghearele ei prin intermediul „datoriilor financiare’’. Se compune din evreii cabalisti și francmasoni, organizati într-un cult satanic. Misiunea lor este de a înlocui pe Dumnezeu cu simbolul rebeliunii lor, Lucifer.

Esența Noii Ordini Mondiale este de a ne face pe noi să ne închinam Satanei, în locul lui Dumnezeu. Asta este partea „noua”.

Cartelul bancilor centrale controlează marile afaceri. Marile afaceri controlează guvernele și mass-media. Ambele ghideaza societatea sa intre în rândurile inferioare ale sistemului satanist, ca iobagi /vite.

Finanta evreiasca doreste să transforme monopolul asupra creditului într-un monopol peste tot ce misca. Căsătoria și familia trebuie să fie distruse, pentru că oamenii capata identitate și dau sens vietii, prin rolurile pe care le indeplinesc în familie. Familia trebuie să dispara (împreună cu națiunea, conceptul de rasă și religia), înainte de a ne putem asuma identitatea noastră cea nouă.

Distrugerea familiei este un principiu de baza stipulat in Manifestul Comunist. La fel si distrugerea religiei.

Comunismul a fost întotdeauna, in fapt, capitalism monopolist, situatie în care, finanta evreiasca, acoperita si protejata de catre stat, detine si controleaza totul si pe toata lumea.

În ciuda retoricii, noi ne îndreptăm cu pasi repezi spre Noua Ordine Mondiala. Și mass-media este conceput pentru a ne duce intr-acolo.

Huhu Ciu 23-09-2012 - 14:03

Doar 100 000 recompensa? Pretul e prea mic pentru un porc atit de mare!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult