Acasa InternationalExterne Până în ce an vrea Chavez să conducă Venezuela

Până în ce an vrea Chavez să conducă Venezuela

scris de D.P.
97 Afisari

În timp ce lumea făcea speculaţii legate de boala lui şi nu lipseau analişti care să dezbată succesiunea, Hugo Chavez „nici măcar o clipă” nu s-a gândit să renunţe la funcţie.

Chavez: "Capitalismul e vinovat de dispariţia marţienilor"Aceasta a fost asigurarea dată de preşedintele Venezuelei la întoarcerea la Caracas, după ce a făcut chimioterapie în Cuba. Şi mai mult. Nu numai că promite că în 2012 va fi candidat, ci afirmă că este hotărât să ajungă în 2031 la putere, pentru a trăi „deceniul de aur” al revoluţiei bolivariene, transmite Rador..

Bolnav de cancer, Chavez este hotărât să-i reducă la tăcere pe cei care deja îl considerau mort. Şi care vedeau în fratele său, Adan, guvernatorul statului Barinas, singurul candidat cu oarecari şanse de a-i succeda charismaticului părinte al socialismului secolului XXI, care joi împlineşte 57 de ani.

Dar cum Chavez a revenit, dezbaterea pare să fie condamnată la tăcere. Rămâne de văzut dacă boala nu este argumentul de care are nevoie opoziţia venezueleană pentru a-l răsturna pe preşedinte. La urne.

4 comentarii

cozmin 28-07-2011 - 21:33

Sa crape cat mai repede acest TIRAN NEO COMUNIST al Americii latine

YAAKOV 28-07-2011 - 21:44

Parca tiranii neo-capitalisti sunt mai buni. Hai sa dam din clape la calculator.

Americanul 29-07-2011 - 22:35

revolutionarul a fost iradiat de ciocoii reptilieni–ei vor lumea sa ramana la nivelul tau

Americanul 29-07-2011 - 22:34

Chavez si Ahmedinajad sunt ultimile oase ascutite din gatul adanc al reptilienilor–
Venezuela si Iranul,tari moarte cand erau sub cizma ciocoiului reptilian,acum infloresc vazand cu ochiul liber

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult