Acasa InternationalExterne Panică în Maryland: Lumini albastre şi verzi pe cer au provocat o pană de curent VIDEO

Panică în Maryland: Lumini albastre şi verzi pe cer au provocat o pană de curent VIDEO

scris de M.A.
362 Afisari

Panică în Maryland: Lumini albastre şi verzi pe cer au provocat o pană de curent. Aproximativ 50.000 de persoane din districtul Anne Arundel (statul Maryland) au rămas fără curent electric joi seara.

Panică în Maryland: Lumini albastre şi verzi pe cer au provocat o pană de curent

Panică în Maryland: Lumini albastre şi verzi pe cer au provocat o pană de curent

Pana de curent a început la scurt timp după apariţia unor lumini inexplicabile albastre şi verzi, care au acoperit orizontul în jurul orei locale 21.00, preţ de 30 de secunde, conform presei locale, transmite Moldpres. În schimb, o purtătoare de cuvânt a companiei de electricitate locale consideră că luminile provin de la un transformator şi au fost purtate de vânt.

„Este prea devreme să vorbim despre cauzele unei defecţiuni a instalaţiei”, a spus Rachael Lighty, de la Baltimore Gas and Electric‘s (BGE) . „Uneori, clienţii pot vedea apariţia unor străfulgerări, alteori aud un pocnet puternic al întrerupătorului de siguranţă”, explică aceasta.

„Nu am văzut niciodată aşa ceva până acum”, afirmă, la rândul său, primarul Josh Cohen din Annapolis, unde luminile s-au văzut foarte bine.

2 comentarii

MI-5 21-12-2012 - 18:23

Lumina produsa de scurt-circuite la inalta tensiune are culoare albastru-verzui.

digital 21-12-2012 - 21:46

În schimb, o purtătoare de cuvânt a companiei de electricitate locale consideră că luminile provin de la un transformator şi au fost purtate de vânt.

cred că e cea mai tare pe…2012!!!!!!!!!!
asta,m-a răpus…total!!!!
cum dreq să nu vină,Sfârșitul Lumii……

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS