Acasa InternationalExterne Parlamentarii Jobbik vor sa depuna juramantul in sala in care este expusa Corana Maghiara

Parlamentarii Jobbik vor sa depuna juramantul in sala in care este expusa Corana Maghiara

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Gabor Vona, liderul partidului de extrema dreapata, care a reusit pentru prima data sa intre in parlamentul de la Budapesta, a declarat ca in sedinta inaugurala de vineri a legislativului va purta uniforma Garzii Maghiare, organizatie interzisa in aceasta tara.

Potrivit politics.hu, acesta a precizat ca va purta camasa alba si vesta neagra in semn de solidaritate fata de cei care au fost interzisi, in mod nedemocratic, de guvernarea precedenta. Vona a mai adugat ca el va fi singurul parlamentar al Jobbik, care va purta uniforma Garzii. La randul sau, vicepresedintele formatiunii, Zoltan Balczo, a precizat ca parlamentarii Jobbik vor depune juramantul in sala parlamentului in care este expusa Coroana Maghiara. In replica, liderul local al socialistilor (MSZP), Attila Mesterhazy, a declarat ca, “deocamdata, Ungaria nu este monarhie, ci republica”, iar parlamentarii Jobbik, ar trebui sa respecte prevederile regulamentului.

 

Mai multe despre doctrina Sfintei Coroane Maghiare cititi in numarul 5 al saptamanalului ziuaveche.ro, de vineri, 14 mai.

0 comentariu

Liviu 06-04-2010 - 21:38

Ca i-e frica !!! Ca in bancul ala cu rusu’ si amerecanu’ care dupa cateva snapsuri au inceput sa se dea mari. Incepe amerecanu’: „Io daca vreau ma duc in fata Casei Albe si strig in gura mare: Jos Presedintele ! Mai ii arat si degetul mijlociu daca ma supar mai tare …”. Rusu’ nu se lasa nici el mai prejos si probabil cu gandul la mersul la WC spune: „Eu pot sa merg in Piata Rosie sa strig Jos Presedintele si sa mai fac si treaba mica in semn de protest !!!” Dupa ce se trezesc ei dimineata din mahmureala si incep sa realizeze ce au spus incearca sa o dreaga. Amerecanu’ zice catre rus: „Stii, ce ti-am spus aseara nu este chiar asa … Adica pot sa merg in fata Casei Albe dar nu arat niciun deget mijlociu ca ma aresteaza pe loc iar cu protestele tot asa mai usor, mai organizat, ca altfel ma salta …”. Rusul zice si el: „Sa stii ca nici eu nu pot sa strig chiar asa in Piata Rosie ce vreau, dar sa stii ca treaba mica pot sa o fac ! Dar nu-mi dau jos pantalonii !!!” Asa si cu Mache al nostru: face cate un gainat dar in bermude la el !!!

Cat despre (i)responsabilu’ ala „oficios” ar trebui cineva sa-i spuna asa: Milita(u)ru’ neichii, in oamenii aceia s-a tras cu miniproiectile dintr-o mitraliera grea si s-a tras si dupa ce s-a vazut ca nu au ripostat in niciun fel ! Imaginile aduc in atentia publicului ca niste iresponsabili tembelizati si spalati pe creiere se joaca jocuri pe calculator cu vietile oamenilor din realitate !!! Vai de voi de animale care nu mai aveti nimic in capete …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult