Acasa InternationalExterne Parlamentul de la Budapesta va fi format din patru partide

Parlamentul de la Budapesta va fi format din patru partide

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Fidesz, principalul partide de opozitie din Ungaria, a obtinut duminica o victorie detasata in primul tur al alegerilor parlamentare, o surpriza fiind insa rezultatul partidului ecologist de stanga LMP (Politica poate fi diferita).


Astfel, potrivit rezultatelor partiale, Fidesz a obtinut 52,77 % din voturi, partidul socialist MSZP 19,31 %, Jobbik 16,69 %, iar LMP, 7,43 %, informeaza MTI. Cu toate acestea, in cazul in care va fi confirmat si dupa cel de-al doilea tur, programat pentru data de 25 aprilie, rezultatul obtinut de Fidesz nu ii va fi suficient pentru a-i asigura o majoritate de doua treimi din cele 386 de locuri ale parlamentului ungar, ceea ce i-ar permite sa procedeze la revizuiri constitutionale.

0 comentariu

Mihaela 30-03-2010 - 16:08

Ce poate fi mai frumos si pur,in Saptamana Patimilor,decat,pe langa post si smerenie,incercand sa fim mai buni si mai piosi,sa admiram opera acestui mare pictor.
Multumiri autorului !

Elena 30-03-2010 - 16:30

Eu nu auzisem de acest pictor-calugar, sau poate mai bine invers…oricum e grozav sa mai citesti si despre cei despre care nu stii prea multe…multam frumos..si pentru fotografiile cu picturi si bineinteles…Sarbatori fericite!
puup, Elena

Maricela Dobritoiu 30-03-2010 - 17:02

Bunatatea si caldura sufleteasca , vin intotdeauna din suferinta si durere.Cei care au totul ,greu apreciaza cu adevarat ce e mai important in viata !Dar cel care renunta de bunavoie la „rasfaturile” lumesti ,este demn de apreciat !Sa incercam macar in aceasta perioada sa apreciem ce e mai important si sa o facem fara sa asteptam laude…

MARIA MARINESCU 31-03-2010 - 08:27

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate , fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta!sa poti creea si incanta , Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!
IUBESTE SI IARTA

JIMMY97 - Roxana P 01-04-2010 - 18:59

Frumos!Sarbatori fericite!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult