Acasa InternationalExterne Partidul lui Putin victorios în algerile regionale din Rusia

Partidul lui Putin victorios în algerile regionale din Rusia

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Partidul de guvernare „Rusia Unită” a înregistrat cele mai bune rezultate la alegerile regionale de duminică, considerate o repetiţie generală înainte de parlamentarele şi prezidenţialele din 2011, respectiv 2012.

Potrivit Agerpres, fracţiunea premierului Vladimir Putin a obţinut în diverse regiuni, conform rezultatelor preliminare, între 45% şi 80%. „Rusia Unită” este urmată de Partidele Comunist rus, de cel Liberal-Democrat şi de „Rusia Justă”.

Cetăţenii ruşi din 77 din totalul celor 89 de subiecţi ai Federaţiei Ruse şi-au exprimat opţiunea electorală, duminică, la alegerile regionale şi locale. Scrutinele pentru parlamentele regionale au avut loc loc în regiunile Magadan, Tuva, Novosibirsk, Celiabinsk, Kostroma şi Belgorod.

În Piatigorsk, Samara şi Mahacikala au fost aleşi primarii, iar în 14 capitale de regiuni – consiliile orăşeneşti.

Pe listele electorale figurează 30 de milioane de alegători, constituind o treime din numărul total al populaţiei cu drept de vot din Rusia. Prezenţa la urne a fost de 49,14%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS