Acasa InternationalExterne Pasageri români, la bordul avionului deturnat spre Geneva

Pasageri români, la bordul avionului deturnat spre Geneva

scris de C.S.
1 afisari

Pe lista pasagerilor avionului Ethiopian Airlines deturnat în această dimineață spre orașul elvețian Geneva figurează și un număr nespecificat de călători români, a anunţat Ministerul etiopian al Informaţiilor.

Pasageri români în avionul deturnat spre Geneva.

Astfel, potrivit ministrului etiopian al Informaţiilor, Redwan Hussein, la bordul avionului se aflau 139 de cetăţeni italieni, 11 americani, 10 etiopieni, dar şi un număr neprecizat de cetăţeni români, nigerieni, francezi, irlandezi şi germani.

Avionul, un Boeing 767, a fost “obligat să se îndrepte” către Geneva. Zborul 702, care plecase din Addis Abeba la ora locală 00.30 (23.30 ora României), urma să ajungă în capitala italiană, Roma, la ora locală 04.40 (05.40 ora României). Aeroportul din Geneva a fost închis temporar.

Autorul deturnării avionului companiei Ethiopian Airlines care zbura de la Addis Abeba la Roma a fost copilotul, acesta cerând azil politic în Elveţia.

Avionul a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Geneva, iar copilotul a fost arestat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult