Acasa InternationalExterne Pe propria răspundere: Dominique Strauss-Kahn ar putea fi eliberat

Pe propria răspundere: Dominique Strauss-Kahn ar putea fi eliberat

scris de M.A.
3 afisari

Procurorul acceptă eliberarea fostului director al Fondului Monetar Internaţional Dominique Strauss-Kahn pe propria răspundere, anunţă Blommberg TV.

strauss_kahn

Dominique Strauss-Kahn

Procurorul este de acord cu eliberarea lui DSK pe propria răspundere„, a dezvăluit televiziunea Bloomberg, care citează surse apropiate dosarului, precizând că acuzatului îi va fi restituită cauţiunea, transmite Mediafax.

Decizia îi revine acum judecătorului Michael Obus care ar putea să se pronunţe vineri în cadrul unei audieri-surpriză la ora 11.30 (18.30 GMT) a lui Dominique Strauss-Kahn la tribunalul penal din Manhattan.

Dacă se va întâmpla astfel, cauţiunea de un milion de dolari şi garanţia de cinci milioane de dolari fixate de judecător în cadrul plasării în arest la domiciliu a lui Dominique Strauss-Kahn ar putea să îi fie restituite.

La o lună de la arestarea fostului director al FMI într-un avion ce se pregătea să decoleze spre Paris, New York Times a generat surpriză, joi seara, afirmând că dosarul acuzării este „pe punctul de a se prăbuşi, anchetatorii descoperind lacune majore în privinţa credibilităţii” cameristei.

Potrivit cotidianului, „judecătorul Michael Obus ar trebui să analizeze posibilitatea de a relaxa condiţiile excepţionale de punere în libertate supravegheată impuse lui Strauss-Kahn după inculpare”.

Fost favorit la alegerile prezidenţiale franceze, care pledează nevinovat, el „ar putea fi eliberat” şi i s-ar putea ridica arestul la domiciliu, „deoarece este puţin probabil ca acuzaţii grave să se concretizeze împotriva lui” scrie cotidianul american. Strauss-Kahn „va avea dreptul să călătorească în interiorul Statelor Unite”, judecătorul păstrându-i însă paşaportul, adaugă cotidianul.

4 comentarii

Giurgiu Crişan 01-07-2011 - 20:40

Hopa !! Înseamnă că s-a dat pe brazdă dl Kahn. Acum joacă după cum i se cîntă. dar nu i se dă drumu de tot, nu……I se dă lesa mai lungă.
De ce nu o fi sărit în sus presa americană să ţipe că e antisemitism arestarea lui Kahn cînd a fost clar de la bun început că acuzaţiile au fost cusute cu aţă albă?

Pribeagul 01-07-2011 - 22:38

Acuzat, acuzat, dar se pare ca evreul a facut-o fericita pe negroasa musulmana, cu voia ei… bineinteles.

Si ce femeie are acasa! Ce ti-e si cu barbatii astia…

Tudor Gheorghe – Mi-aduc aminte si plang:

http://www.trilulilu.ro/folkforever/3fc3e90a83f59c

Ciu Huhu 01-07-2011 - 23:32

Vai de lumea asta materiala BLESTEMATA!

Ciu Huhu 02-07-2011 - 11:03

Vezi ce insemna sa fi evreu, inseamna sa ai un tratament mai bun in orice imprejurari, situatii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult