Acasa InternationalExterne Pe unde vrea să atace Rusia Ucraina

Pe unde vrea să atace Rusia Ucraina

scris de D.S.S.
3 afisari

Șeful Statului Major al Forțelor Navale ucrainene, amiralul Andriy Tarasov, se teme că Ucraina ar putea fi atacată de Rusia de pe Marea Neagră, unde rușii își concentrează flota, informează Ukrinform, citat de Mediafax.

flota rusa marea neagra „Dacă se aduc forţe, dacă sunt nave de desant, atunci evident că este o ameninţare. Vecinul nostru neprietenos a adus astfel de forţe. Acestea sunt nave amfibie de asalt, avioane militare de transport şi brigăzi ale marinei”, a declarat amiralul Andrii Tarasov.
Potrivit lui Tarasov,unităţile combatante terestre, cât şi trupele aeropurtate, ce pot fi implicate în operaţiuni de asalt, pot fi aduse nu numai cu aeronave, ci şi cu nave.

„Aceasta înseamnă că o astfel de ameninţare există, este reală”, a mai adăugat acesta. Cu toatea acestea, Tarasov crede că Rusia nu are suficientă putere pentru un desant de amploare„Având în vedere numărul navelor amfibie, al avioanele deţinute de vecinul nostru ostil, aceste forţe nu sunt suficiente pentru a desfăşura un desant de amploare. Acesta ar putea fi un desant la nivel tactic”, a mai spus Tarasov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult