Acasa InternationalExterne PE voteaza miercuri o rezolutie privind interzicerea mineritului pe baza de cianuri

PE voteaza miercuri o rezolutie privind interzicerea mineritului pe baza de cianuri

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Europarlamentarii vor vota o rezolutie referitoare la interzicerea generala a utilizarii tehnologiilor de minerit pe baza de cianuri in Uniunea Europeana, in vederea prevenirii unor catastrofe ecologice precum cea de la Baia Mare, din anul 2000.

Potrivit unui comunicat al PE, rezolutia comuna a celor patru grupuri politice, PPE, S&D, ALDE si GUE/NGL, solicita Comisiei Europene sa ia initiativa in vederea “interzicerii totale a utlizarii tehnologiilor de minerit pe baza de cianuri in UE, pana la sfarsitul anului”. Cu toate acestea, rezolutia nu este obligatorie si nu are caracter legislativ. Mai mult, saptamana trecuta, comisarul european pentru Afaceri Interne, Cecilia Malmstrom, a declarat ca, CE nu va sustine interzicerea utilizarii cianurilor cel putin pana in 2012, cand va fi realizata o evaluare privind impactul acestei tehnologii asupra mediului.

0 comentariu

NormanFinkel5 02-04-2010 - 13:26

Mai terminatzi cu briz-brizurile astea, lumea traia bine si cu Win-XP, la o adica ::-)))
Atzi rezolvat problema AUTOMOBILELOR NEPOLUANTE, cu energie la indemana oricui?
Ati rezolvat cu apa potabila in desert si cu AIDS?

Mai da-le dreaku de iPoduri ca-i podul plin de tampenii inutile. La ce-mi trebuie o tablitza ca un abac si care nu poate o multzime de lucruri, daca am laptopul?
Ca sa dau BANI DEGEABA afara din casa si ma complic si mai tare, nu? Plus ca tot boushorul stie exact pe unde ma aflu, poate se uita webmastrotu’ la mine cum ma holbez la tablita aia PE CARE N-O CONTROLEZ EU CI EA PE MINE: printr-o gaurica minuscula in rama ptr video si sound.

Copiii sa invetze in scoli programare C/C++ mama programarilor vezi LINUX-UNIX. Si in loc de fumat & baut, pot sa-si intoxice oprganismul si cu Windowsul lui Kicrosoft la o adica.

Dupa aceea NU LE MAI TREBUIE iPODuri si alte tampenii ptr ca CU ORICE RABLA DE LA GUNOI ce avea XP pe ea, se pot descurca si scoate din sarite toate providerele in jungla INTERNETULUI.

BA as spune ca ATUNCI SE DESCURCA MAI BINE DECAT LE ESTE DRAG JAVRELOR DE LA CIAsau NSA -Statele Unite :-))

Cam ADIO cu Big-Brother la un tineret ce programeaza in C/C++ (& Java, fatuca mai mica a celor 2 C-uri) mai bine decat fura filme din Net sau „produce muzica” aka grohaiala de niggeri imbecili :-))
iPodul asta este la fel de „util” ca si marijuana, blugii trapezi si pleata din anii ’70! NIX-virgula-NULL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS