Acasa InternationalExterne Pedepsit pentru insulte pe Facebook la adresa lui Obama

Pedepsit pentru insulte pe Facebook la adresa lui Obama

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Un sergent american a fost exclus din Corpul Puşcaşilor Marini după ce l-a contestat şi insultat pe Barrack Obama pe Facebook.

Sticker NOBAMA 2012 (foto:scaredmonkeys.com)

Potrivt unui comunicat al Corpului Puşcaşilor Marini,citat de Mediafax, sergentul Gary Stein, care a fost retrogradat simbolic la rangul de simplu soldat l-a numit pe preşedintele american pe Facebook şi alte site-uri de socializare laş şi inamic al „economiei şi religie”. Sergentul de 26 de ani nu s-a oprit aici, el s-a ocupat de asemenea cu vânzarea de stickere „NOBAMA 2012” şi deschisese un site de Internet numit „Tea Party al forţelor armate”.

Preşedintele statului american, Barrack Obama deţine şi rangul de comandant-şef al forţelor armate, ceea ce înseamnă ca acesta este superiorul sergentului, iar faptele acestuia se încadrează la categoria insultelor adresate unui superior. Corpul Puşcaşilor Marini a declarat în comunicat că fapta lui Gary Stein, care era militar de nouă ani de zile este una extrem de gravă, iar retrogradarea sa a fost în conformitate cu regulile instituţiei.

1 comentariu

digital 26-04-2012 - 10:33

ok!
la noi când se va aplica această regulă cu jegosul cotrocenist care-și bate sistematic joc de instituția militară?!
poate ne informați,cu vreo estimare în acest sens!
am observat că ne plac exemplele din categoria:Stupid People! gen,”Ai văzut mă cum e în Occident?! sau” Vezi mă cât sunt occidentalii de civilizați!” ori ”La ei se aplică legile,nu ca la noi!”….

păi nu ne informează kiombelixul,cu fiecare ocazie,cât a reformat și modernizat el și cu gașca lui,statul?!
dar lui nu i se aplică nici o regulă,deoarece el e mai presus de români,nu?!

dacă nu aveți estimări,continuați cu educația,prin exemplele occidentale!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult