Acasa InternationalExterne UPDATE Persoane care nu faceau parte din echipaj se gaseau in cabina avionului prezidential prabusit la Smolensk

UPDATE Persoane care nu faceau parte din echipaj se gaseau in cabina avionului prezidential prabusit la Smolensk

scris de Ziua Veche
4 afisari

.

UPDATE 15.25

Avionul prezidential polonez avea in rezervoare in momentul producerii catastrofei 19 tone de combustibil, suficient pentru a ateriza pe alte aeroporturi ruse decat cel militar de la Smolensk, a declarat un oficial, citat de Radio Polonia in pagina online.

Prabusirea aeronavei prezidentiale la 10 aprilie in apropiere de localitatea Smolensk nu a fost cauzata de un atac terorist, de o defectiune tehnica sau de vreun incendiu izbucnit la bord, a stabilit Comitetul interstatal de aviatie din Rusia.

UPDATE 13.58

Nu a existat nici un atac terorist, explozie sau incendiu la bordul avionului prezidential polonez prabusit langa Smolensk, la 10 aprile, a declarat miercuri directoarea Comitetului interstatal de aviatie, Tatiana Anodina.

Ea a prezentat primele concluzii ale comisiei tehnice care a analizat cauzele accidentului avionului polonez Tu-154. 

Persoane care nu faceau parte din echipaj se aflau in cabina pilotilor avionului prezidential polonez, inainte de a se prabusi la Smolensk, a anuntat miercuri, la Moscova, seful Comitetului de aviatie interstatala, prezentand primele rezultate ale anchetei.

“S-a stabilit ca in cabina se aflau persoane care nu erau membri ai echipajului. Vocea uneia dintre ele a fost identificata, cealalta sau celelalte trebuie sa fie identificate de partea poloneza„, a declarat Tatiana Anodina, sefa acestei organizatii responsabile cu anchetarea accidentelor de avion, din care fac parte state foste sovietice, informeaza Mediafax. Ea nu a putut preciza identitatea respectivei persoane, nici continutul conversatiilor din cabina.

La randul sau, seful comisiei tehnice din cadrul Comitetului a declarat ca echipajul avionului a fost avertizat de doua ori ca aterizarea pe aeroportul in apropierea caruia s-a prabusit avionul prezidential nu era permisa de conditiile meteorologice.

In timpul comunicarii cu controlorul aerian al aeroportului Smolensk-Severni, acesta din urma a avertizat de doua ori ca aeroportul era inconjurat de ceata, ca vizibilitatea era de 400 de metri si conditiile de primire nu erau intrunite„, a subliniat Aleksei Morozov.

0 comentariu

Huhu 06-04-2010 - 16:35

Unde-i porcu?

Huhu 06-04-2010 - 17:20

Unde-i porcu>

Ion Sigheorghe 06-04-2010 - 19:51

Dincolo de orice semnificatie pe care o au „perlele” lui Gyurcsanyi,este de admirat sinceritatea discursului si recunoasterea unei realitati pe care si-o asuma.Este,fara indoiala, un politician autentic,un bun cunoscator al adevarului istoric,deci, un autentic patriot maghiar.
Ne-am dori si noi,romanii ,atitudini transante,vulgare chiar, dar sincere de recunoastere a esecului guvernarii PDL- iste, a caracterului ei dictatorial si dezastruos.
Exista si la noi postul de prim-ministru.Nici un Boc nu exista.Basescu stie de ce.

Liviu 06-04-2010 - 20:27

D’aia-mi place mie de unguri ! Spun lucrurilor pe nume !!! Nu ca noi … Noi putem sa ne mintim in continuu ca ne tine pamantul asta roditor si nu ne lasa sa murim de foame ! Da’ si sa traim asa oare unde-i castigu’ ?!!!

Huhu 06-04-2010 - 20:37

Huuuuooooo bozgorilor!!!!!!!

Huhu 06-04-2010 - 20:39

Huuuuooooo!!!!!!!

Corcodel de Parpange 07-04-2010 - 02:29

Piroska und zimmer ,FREY!!!! AMU ni iaka si …HUNGARITA…

Joszi 07-04-2010 - 05:03

daca aveti de gand sa-l mentineti pe huhuciu pe acest forum nu faceti decat sa dovediti ca in romania nu se poate purta un dialog civilizat

oricum, articolele dvs arata clar ca aderarea la UE nu a adus multe schimbari in romania

cu articole stil vadim nu veti ajunge foarte departe si nici cu comentatori gen huhuciu

Huhu 07-04-2010 - 06:53

Huuuuuuuuuuuooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

Huhu 07-04-2010 - 06:56

Huuuuuuuuuoooooooooo!!!!!!!!

Mache 07-04-2010 - 10:08

Dupa bunul tau obicei comiti cateva confuzii:

– Faptul ca un nenorocit ca Ciuciu e lasat sa-si dea in stamba pe forum e o dovada a respectarii libertatii de expresie – temelia a lumii civilizate, daca in cumva in iurta ta nu s-a auzit de asta. Libertatea de expresie e una din valorile fundamentale ale lumii libere. Sigur ca pentru un cimpanzeu altaic ca tine e ceva imposibil de inteles. Insa dupa cum probabil ai observat acelasi principiu e aplicat de gazeta si in cazul unui deseu ca tine. Fapt pe care ar trebui sa-l apreciezi. Nu-i asa?

– Nu articolul e „stil Vadim” ci realitatea cotidiana maghiara e croita dupa gustul lui Vadim: O vermina ca Jobbik e al doilea sau al treilea partid al tarii la 20 de ani de la caderea comunismului. Asta spune foarte multe despre primitivismul maghiarilor. Nu-i asa?

– Apoi articolul nu inventeaza nimic. Se limiteaza doar la reflectarea realitatii. Feri Gyurcsany chiar a spus intr-un acces de sinceritate ca Ungaria e o tara de rahat si o curva. Ceea ce stiam cu totii, dar nu era frumos sa o spunem in public. A facut-o el, iar voi l-ati tinut la putere ani de zile dupa aceea ca sa dovediti dincolo de orice dubiu ca omu’ nu a gesit.

Jo szerencse!

Huhu 07-04-2010 - 10:26

Si cacanarul Mache cretinache, inapoiatul ce se crede buricul Pamintului!!!!

Huhu 07-04-2010 - 11:14

Ha ha ha ha ha ha ha ha…./

Huhu 07-04-2010 - 11:51

Haha ha ha ha ha ha ha…

Corcodel de Parpange 07-04-2010 - 13:50

BAG szama, ca nicea Gyurcsani,nu mai vede ceva super in PUSZTA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult