Acasa InternationalExterne Petrolier rus capturat de piratii somalezi

Petrolier rus capturat de piratii somalezi

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Petrolierul Universitatea Moscova a fost atacat si capturat miercuri de piratii somalezi, la aproximativ 350 de mile est de Golful Aden.

Potrivit agentiei Ria Novosti, distrugatorul rus Maresal Saposnikov a plecat in ajutorul petrolierului capturat, dar acesta va putea ajunge in zona doar miercuri noapte. Atacul s-a produs in jurul orei 07.00 (ora Romaniei – n.r.), in timp ce nava se indrepta din Marea Rosie spre China. Conform BBC, echipajul petrolierului rus e alcatuit din 23 de marinari.

0 comentariu

fanariotu 03-04-2010 - 14:58

Cat de josnic,sau cat de inconstien poate fi un ,,politician,,roman,care indeamna lumea la revolte de strada,si asta numai pentru a-si razbuna frustrarile si neimplinirile lui personale,in calitate de politruc-pungas.!Bai,neam de traista,tu iti dai seama ce repercursiuni poate avea un asemenea indemn.?De fapt,pentru voi,cei din gasca lui Visarionovici Iliescu,nu conteaza vietile a 2000-3000 de oameni.!Cum naiba ati apucat la ,,butoanele de comanda,,nu-mi dau seama,dar cred ca a venit timpul sa fiti indepartat cat mai rapid.!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult