Acasa InternationalExterne Poliţist italian, înjunghiat de un român

Poliţist italian, înjunghiat de un român

scris de D.P.
20 afisari

Un agent de poliţie italian a fost rănit, fiind înjunghiat de un român în timpul unei operaţiuni de evacuare a unei tabere de romi din oraşul italian Pisa, relatează presa italiană.
Sgombero golena d'arno-2Paolo Migliorini, adjunctul comandantului Poliţiei municipale din Pisa, a participat joi la evacuarea a zeci de români de etnie romă care locuiau într-o tabără de nomazi situată în zona Cisanello.

Agenţii de poliţie îi permiseseră unui locatar al taberei de romi să îşi strângă lucrurile înainte de evacuarea iminentă. Văzând că întârzie, poliţiştii italieni i-au cerut românului să se grăbească, moment în care acesta a devenit furios. Paolo Migliorini a intervenit pentru calmarea spiritelor, dar românul l-a înjunghiat cu un cuţit.

Agentul de poliţie a fost transportat de urgenţă la spital şi este în afara oricărui pericol.

Agresorul, un român în vârstă de 48 de ani de etnie romă, a fost arestat sub acuzaţia de tentativă de omor, scrie site-ul PisaToday.it.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult