Acasa InternationalExterne Polonia si Suedia cer Statelor Unite si Rusiei sa-si reduca armele nucleare din Europa

Polonia si Suedia cer Statelor Unite si Rusiei sa-si reduca armele nucleare din Europa

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Carl Bildt si Radoslaw Sikorski, ministrii de Externe suedez si polonez, au lansat marti un apel catre Statele Unite si Rusia sa isi reduca substantial arsenalele nucleare tactice din Europa, solicitand in acelasi timp Moscovei sa-si retraga focoasele desfasurate in proximitatea Uniunii Europene, informeaza Agerpres.


Cei doi ministri au cerut Washingtonului si Moscovei “sa se angajeze in masuri rapide pentru reducerea puternica a numarului de arme nucleare zise tactice”. Luni, la Geneva, Statele Unite si Rusia au reluat negocierile in vederea incheierii unui nou acord privind dezarmarea nucleara, care sa inlocuiasca Tratatul de reducere a armelor strategice (START-1), care a expirat la data de 5 decembrie 2009.

 

0 comentariu

Tase 23-03-2010 - 19:40

UN ARTICOL EXCELENT CARE EXPRIMA CU MAXIMA FIDELITATE CUM FUNCTIONEAZA JUSTITIA IN ROMANIA SI CUM ESTE BATJOCORIT DE MAGISTRATI JUSTIABILUL SIMPLU.
CEI DE LA COMISIA EUROPEANA CA SI CEI DE LA CEDO SUNT NISTE HAHALERE CARE PENTRU UN PUMN DE DOLARI AU PUS SI EI BOTUL FACAND RAPOARTE SI JUDECAND DUPA CUM LE DICTEAZA INTERESUL.
FELICITARI D-LE RAZVAN SAVALIUC PENTRU ANALIZA FACUTA , NU CRED CA SE MAI POATE ADAUGA CEVA, IAR NUMAI CINE NU A AVUT DE AFACE CU JUSTITIA V -AR PUTEA CONTESTA MACAR O FRAZA.
SINCER ACEASTA ANALIZA M-A UNS PE SUFLET.
PACAT CA CINE ARE URECHI SA AUDA SE FACE CA PLOUA.

pompiliu bota 24-03-2010 - 20:38

de acord! avem magistraţi incompetenţi, nebuni şi chiar analfabeţi!Dacă nu ar fi CEDO?

che guevara 25-03-2010 - 15:42

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!
http://gandeste.org/politica/separarea-coruptiilor-in-stat/9905

DACIANA 25-03-2010 - 20:26

…chiar nu vede, motzogane.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult