Acasa InternationalExterne “Pompierul” Putin si-a facut datoria si imagine la TV

“Pompierul” Putin si-a facut datoria si imagine la TV

scris de Ziua Veche
1 afisari

Premierul rus a fost prezentat marti de televiziune in locul copilotului intr-un avion folosit impotriva incendiilor, participand astfel la operatiunile de stingere a doua incendii de padure din regiunea Riazan, la 200 de kilometri sud-est de Moscova. Dupa ce a primit instructiuni privind functionarea sistemelor, vladimir Putin „a condus atat preluarea apei, cat si raspandirea ei deasupra padurilor afectate de foc”, a relatat RIA Novosti, precizand ca incendiile au fost stinse.

 Premierul rus era alaturi de ministrul pentru Situatii de Urgenta, Serghei Soigu, la bordul unui Be-200, un avion amfibiu construit de firma rusa Beriev.

 Putin mai fost prezent la bordul unui avion de vanatoare si al unui bombardier strategic. De asemenea, el a coborat pe fundul lacului Baikal, din Siberia, la bordul unui submarin. Totul fiind transmis de televiziunile rusesti.

 

 

0 comentariu

sorge 15-04-2010 - 16:58

De la Sfintul Vladimir ,peste populatia rusa au trecut nordicii si apoi asiaticii .
Ochii oblici si cruzimea asiatica ,de felina singeroasa cu osatura de ursi .Cei drept asiaticii au fost si in nord[vezi Finlanda ]iar de acolo peste rusi ,au mai venit din nou asiaticii .
Iata citeva exemple :Safin tenismenul ,Valuev boxeurul, etc .
Intradevar aceste exemplare sint mai tenace in atingerea oricaror obiective .
Sint convins ca si KGBul stia .

FORESKIN 15-04-2010 - 17:38

Rusia e pe drumul bun…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS