Acasa InternationalExterne Portugalia pregătește noi reguli în turism

Portugalia pregătește noi reguli în turism

scris de Misu Andrei
97 afisari

Portugalia se pregătește să înlocuiască starea de urgență cu starea de calamitate, ceea ce înseamnă și relaxarea unor restricții. Premierul a atenționat însă oamenii că mai multă libertate înseamnă și mai multă responsabilitate pentru fiecare. Normalitatea va veni abia atunci când va fi găsit un vaccin sau un tratament, a spus șeful guvernului de la Lisabona.

Portugalia contează foarte mult pe turism, iar guvernul a asigurat că vor fi luate toate măsurile de precauție astfel încât portughezii să meargă la plajă în siguranță.

Ioana Bivolaru, ambasadorul României la Lisabona, a explicat la Digi24 cum va arăta noul tip de turism care va fi practicat în Portugalia. Autoritățile portugheze pentru turism au creat deja o etichetă de calitate pe care companiile din sector care dețin pașaport sanitar să o poată afișa la momentul reluării activității, consumatorul va ști astfel că sunt îndeplinite condițiile de control și igienă, a spus Bivolaru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult