Acasa InternationalExterne Prăbuşirea avionului EgyptAir. Primele fotografii şi o înregistrare video

Prăbuşirea avionului EgyptAir. Primele fotografii şi o înregistrare video

scris de D.P.
520 Afisari

Armata egipteană a publicat sâmbătă primele fotografii cu obiecte şi fragmente din Airbusul A320 EgyptAir care s-a prăbuşit în Marea Mediterană joi, în timp ce efectua zborul MS804 pe ruta Paris Cairo cu 66 de persoane la bord, relatează The Associated Press.

Prăbuşirea avionului EgyptAirArmata egipteană a postat fotografiile pe pagina de Facebook a purtătorului ei de cuvânt.

În imagini apar bucăţi puternic deteriorate de scaune şi veste de salvare – dintre care una pare intactă -, dar şi o bucată de pânză ce pare să fie o parte a unei pături pentru copii sau unui sac de dormit.

Armata egipteană a anunţat vineri că a găsit fragmente în estul Mării Mediterane, la aproximativ 290 de kilometri nord de oraşul egiptean de coastă Alexandria.

3Pe de altă parte, după publicarea imaginilor, o sursă de la Ministerul egiptean Civil al Aviaţiei a dezminţit informaţii potrivit cărora au fost găsite cutiile negre, potrivit The Telegraph.

Dacă ar fi fost găsite, autorităţile ar fi informat publicul „imediat”, transmite oficialul citat ziarului egiptean Al-Masry Al-Youm.

Armata egipteană a postat de asemenea o scurtă înregistrare video de la operaţiunile de recuperare a fragmentelor din mare, potrivit ziarului.

2În îregistrare apar pantofi, bagaje de mână  şi alte obiecte înşirate pe puntea unei nave a Marinei egiptene.

Anterior, surse guvernamentale au declarat pentru CBS News că au fost localizate cutiile negre ale zborului MS804 în Mediterana şi că se acţionează în vederea recuperării lor.

Însă un purtător de cuvânt militar a refuzat să comenteze informaţia.

1În cazul în care vor fi găsite intacte, cele două înregistratoare de date vor dezvălui ceea ce s-a spus în cabina piloţilor înainte de prăbuşirea avionului şi informaţii despre starea aeronavei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult